|
![]() |
#1 |
Διακοσμιτικο επιπλεει
![]() Αξιολόγηση:
![]() εβαλα μια διακοσμιτικη ριζα και επιπλεει και εβαλα ενα βαρη αντικειμενο για να μεινει κατω! Η ερωτηση ειναι ποσο κανει να μουλιαση ετσει ωστε να μεινει στον πατο χωρις βαρος?
|
|
Εμφανίσεις: 4347
|
|
||||
|
||||
![]()
κανεις δε μπορει να σου πει. αναλογα το ειδος του ξυλου..το σχημα του..τον ογκο του...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο ποσο να δοκιμασω να βγαλω το βαρος?
|
|
||||
|
||||
![]()
μια φωτογταφια θα βοηθουσε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τουλάχιστον μια εβδομάδα. Τι αντικείμενο εβαλες επάνω στην ρίζα;
|
|
||||
|
||||
![]()
απο την ριζα
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω βασικα το αφησα να επιπλεει και μετα απο 2 εβδομαδες σταδιακα βουλιαζε !
αναλογως και ποσο μεγαλο ειναι βεβαια για να μη σου στερει το φως απο τα φυτα σου !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέποντας και κάνοντας που λένε.
Εγώ ήμουν τυχερός, τα δικά μου επέπλεαν 2 ημέρες και την δεύτερη άρχισαν να βουλιάζουν σιγά σιγά, ούτε βράσιμο ούτε βαρίδια. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι αντικείμενο είναι αυτό που έχεις απο επάνω;
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα κιροπηγιο το βρηκα το εβρασα και το βαλα στην αναγκη!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως θα παρει περιπου 2 εβδομαδες μεχρι να κατσει
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλησπέρα, Η δικιά μου ρίζα (περίπου στο μέγεθος με τη δική σου) μπήκε 2 εβδομάδες σε κουβά και μετά στο ενυδρείο. Για τις 2 εδβομάδες στο ενυδρείο της είχα βάλει μια πέτρα. Αυτή τη στιγμή 'εχει βουλιάξει. Το νερό είναι διαυγές. Ό,τι χρώμα έβγαλε, το έβγαλε στον κουβά όπου έκανα τακτικές αλλαγές. Σημείωση : δεν την έβρασα |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα βουλιαξε η ριζα? η ακομα επιπλεει?
|
|||
|
|||
![]()
Αν θελεις να την κρατησεις κατω δεσ'την με μια πετονια σε μια βεντουζα και κολα την στον πατο του ενυδρειου.Μετα σκεπασε την βεντουζα με χαλικι να μη φαινεται.
Μπορεις παλι να τη δεσεις καπου ψηλα (σε μια κοντρα του ενυδρειου αν εχεις π.χ)ωστε να πεφτουν οι ριζες προς τα κατω. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα βουλιαξε η ριζα και μπορω να προχωρισω το στυσιμο αλλα πολυ κιτρινιλα ρε παιδια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε Παναγιωτη!
Η κιτρινιλα που βγαζει το ξυλο ειναι απο χουμικα και ταννινες και κανει καλο για τα ψαρια!τωρα αν σε χαλαει οπτικα με τις αλλαγες νερου που θα κανεις θα φυγει σιγα σιγα..θα αργησει λιγο αλλα θα φυγει.παντως δεν ειναι για να ανησυχεις. στο μαγαζι που σου ειπα πηγες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΙΠΛΕΕΙ | ΕΛΒΙΡΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 12-11-07 14:39 |