|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παλικαρια. ωραια τα ουρανοτοξοψαρα σας. μπορω να βαλω ενα κοπαδακι σε ενα 200αρι με σκαλαρια , γκουραμι και κριμπ? η ιριαθερινα μου αρεσε αλλα και αλλα που εχετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΥΑΟΥ! τα ειδα πραγματικα πανεμορφα. μπορω να βαλω μερικα τετοια στο ενυδρειο που ειπα πιο πανω? 200 λτ με σκαλαρια γκουραμια κριμπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ μικρα τα gertrudae...Ισως τα σκαλαρια τα θεωρησουν ως τροφη!
Τι παραμετρους νερου εχεις και ποσα σκαλαρια-γκουραμια-κριμπς εχεις συνολικα?
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι στην επιλογη κατοικων για το ενυδρειο που ξεκιναω να φτιαχνω αμεσα. σκεφτομαι 2-4 σκαλαρια 2-4 γκουραμια 2 κριμπ 6-7 κορυ και 2 ανσιστρους και ενα κοπαδι απο κατι. τα τετρα δε με εντυπωσιαζουν πολυ γιατι πρεπει να βαλω μεγαλοσωμα και μου αρεσαν πολυ τα ειδη αυτα. πιθανολογω να βαλω μονο απο ενα ζευγος απο το καθε ειδος που θελω και ισως την ιριαθερινα που φτανει τους 5 ποντους αν δεν την πειραζουν 6-7 ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ταλαιπωρω λιγο το θεμα και ζητω συγνωμη δε θα ποσταρω αλλο εδω αφου δε μπορω να βαλω ουρανια τοξα. μονο μια απαντηση στην παραπανω ερωτηση. ευχαριστω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραγισμα πατου ενυδρειου 70 λιτρων | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-06-10 19:10 |
Παρουσιαση του 110 λιτρων ενυδρειου μου | skalarius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 12-05-09 11:46 |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |