|
|
||||
|
||||
![]()
παίδες help πριν λίγη ώρα παρατήρησα στο ενυδρείο μέσα κατι λευκο να είναι μπερδεμενο στο διακοσμητικο που εχω μέσα και κατάλαβα οτι καποιο απο τα δυο θηλυκα που εχω γέννησε γιατι κυκλοφορει ενα μικρο μεσα....τι κανω σε αυτην την περιπτωση???το αφηνω ετσι ? το λευκο αυτο ειναι κατι απο το ψαρι γιατι λιγο μεγαλο μου φαινετε? περιμενω απαντησεις απο τους εμπειρους.....αλλα help meeeeeeeeeeeeeeeeee εγινα παππους!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για τι ψαρι μιλας?
Ειδες κατι τετοιο να κρεμεται? http://208.112.95.51/Cyprinidontifor...te%20feces.jpg
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για αυτο το λευκο που λεμε οχι δεν ειναι λωριδα ετσι αλλα ανοιγμενο και εχει μεινει μεσα σε ενα διακοσμητικο καραβι που εχω μέσα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
ΣΟΣ! Γέννησε η μελανοταινία! Τώρα τι κάνω; | aquaman | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 21 | 03-10-09 19:48 |
Γέννησε το guppy μου | valantis | Ζωοτόκα | 1 | 11-05-09 17:17 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |
Γέννησε ή όχι ???????? | filippas | Malawi | 9 | 19-10-04 17:18 |