|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας φιλοι μου!
θα ηθελα τα φωτα σας σε ενα προβλημα που εχω με το συγκεκριμενο φιλτρο! Δεν ξερω αν ετσι κανει αυτο το μοντελο αλλα απο οτι μου εχουν πει ειναι αθορυβο. Ακουγεται πολυ εντονα η προπελα του. Υποθετω ειναι αερας εγκλοβισμενος. προσπαθησα και προσπαθω ακομα να τον βγαλω αλλα ακουγεται ακομα. δεν εχει και το συστημα αφαιρεσης αερα οπως αλλα φιλτρα. Μπορειται να μου πειτε πως να το διωρθοσω η μηπως κανω καποιο λαθος απο την αρχικη του εγκατασταση και εγκλωβιζω αερα. Μου σπαει τα νευρα γιατι το εχω στο δωματιο μου! ευχαριστω!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το εχεις καιρο σε λειτουργια? Βγαλτο απο το ρευμα και κατεβασε την εξοδο σε ενα κουβα κι αστο να τρεξει να βγαλειο τον αερα.Μολις σταματησει να βγαζει μπουμπουληθρες ξαναβαλτο στη θεση του και βαλτο στο ρευμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου maikl το πηρα μεταχειρισμενο απο εναν αλλο χομπιστα κ λογικα το εχει αρκετο καιρο. λες να βγει ο αερας με τον τροπο που μου λες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα υλικα και τους σωληνες ξεπλυνε μονο.... Τα βιολογικα αν εχει σε νερο ενυδρειου,το σφουγγαρι καλα σε βρυση και αλλαξε το filter wool(υαλοβαμβακα),-Αν εχεις χυμα σε μεγαλη συσκευασια βαλτον να ειναι λεπτος(οχι παχια στρωση). Αν εχει μονο μπλε σφουγγαρια χωρις βιολογικο υλικο τοτε πλυνε τα με νερο ενυδρειου(τα 3 απο τα 5),τα αλλα δυο καλα με νερο βρυσης....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() επισης τσεκαρε τις ενωσεις σου μηπως απο καπου μπαζει αερα-εστω και λιγο.(κανει αναροφηση)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φιλτρο eheim | christosvn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-11-10 15:39 |
προβλημα με φιλτρο eheim υποστηριξη αντιπροσωπιας | faniskriti | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 06-09-10 15:19 |
eheim 2213 προβλημα! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-03-08 00:36 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |