|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ όποιον φίλο γνωρίζει να μου πει που μπορώ να βρω λάμπες Τ5 Sylvania Grolux στους 54 πόντους και 24 Watt, γιατί προσπαθώ πολύ καιρό τώρα να βρω και δεν μπορώ...
Ευχαριστώ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πήρα την Sylvania και μου είπαν για την περιοχή του Παγκρατίου αλλά τελικά δεν έχει και δεν μπορεί να μου φέρει... Όπως καταλαβαίνεις δεν βγάζεις άκρη... Αν θεωρείς ότι θα έχει σε αυτόν στην Ν.Σμύρνη πες μου σε παρακαλώ αν έχεις κάποια στοιχεία του να τον πάρω ή να πάω από εκεί να ρωτήσω! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να έκανες έναν κόπο να κατέβεις κέντρο;; Εγώ είχα βρει τη λάμπα που θέλεις σε καταστημα με ενυδρεία στην Αθηνάς στο ύψος της Αρμοδίου. Κοντα στη Βαρβακειο Αγορά.
|
|
||||
|
||||
![]()
και ποσο την πηρες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κατάστημα με ενυδρεία μπορεί να σε "σφάξουν". Κοίτα σε ηλεκτρολογικά πρώτα (ο Καυκάς στην Λ. Αθηνών, αν δεν κάνω λάθος, είχε μια φορά κι έναν καιρό...)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
T5 grolux 24 w | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 26-02-09 18:17 |
Sylvania grolux | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-11-07 16:08 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |