|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες έβαλα στο μικρό μου ενυδρείο (40 λίτρα) ένα μικρό cory albino.
Ξέρω ότι είναι κάπως ντροπαλά αυτά τα ψάρια αλλά αυτό έχει βρει μια σκοτινή γωνία πίσω από τον κυκλοφορητή και δεν λέει να βγει μέχρι να νυχτώσει (το ίδιο έγινε χθες & σήμερα). Η αλήθεια είναι πως το ενυδρείο μου είναι φορτωμένο με αρκετά ψαράκια (3 guppy, 2 μικρά molly kai 2 odessa barb). Μήπως τρομάζει με την πολυκοσμία ή με τον καιρό θα συνηθήσει...? |
|
||||
|
||||
![]()
απ οσο εχω διαβασει:
1)τα λιτρα σου ειναι πολυ λιγα και επισης τα corydoras θελουν να ειναι σε ομαδα των 6-8 και πανω για να μη στρεσαρονται 2)τα ψαρια που εχει ζουν σε ουδετερο-βασικο Ph ενω τα cory θελουν απο 7 και κατω... αυτα απο μενα τον αρχαριο |
|
||||
|
||||
![]()
αν εισαι οντως αρχαριος εισαι μαλλον ενας ''ψαγμενος'' αρχαριος !!!
|
||||
|
||||
![]()
ναι εδω και ενα μηνα εχω καει...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από ψάξιμο βρήκα αυτό
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/corydoras.htm το οποίο απαντά στα ερωτήματα μου και το παραθέτω σε περίπτωση που κάποιος άλλος συν-χομπίστας στο μέλλον το χρειαστεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Και επιστρεφω με νεότερες παρατηρησεις...
Το ψαράκι μετά από 5 μέρες προφανώς συνήθησε το καινούριο περιβάλον και σουλατσάρει μέσα στο ενυδρείο μου... Όλα ΟΚ λοιπόν! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras aeneus | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 10-11-09 01:02 |
Αναπαραγωγή Corydoras aeneus; | Candy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 25 | 15-10-07 20:14 |
Γόνος corydoras aeneus x c.aeneus albino | Anonymous | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 23-01-05 03:15 |
HELP !!! Άρρωστα Corydoras aeneus ? | HellRazer | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-08-04 16:17 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |