|
![]() |
#1 |
Απορίες
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα... εχω ενα ενυδρειο 54L εχω μεσα φυτα και 4 ψαρακια (puntius conchonius τα αλλα 2 δε θυμαμαι πως λεγονται)... το ενυδρειο ειναι της Juwel... η απορια μου ειναι στο πως μπορω να καθαρισω το τζαμι που εχει πιασει σα θαμπαδα αλλα οταν πηγα να την καθαρισω με το χερι διαπιστωσα οτι ειναι σαν σκληρο στρωμα πανω απο το τζαμι...
|
|
Εμφανίσεις: 4734
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε με ένα κομματάκι μπλέ σφουγκάρι ενυδρειακό, ή αν δεν έχεις με σφουγκάρι για τα πιάτα.. ΠΡΟΣΟΧΗ να έιναι καινούριο..
![]() Καλως ήρθες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλως σας βρηκα...!!! δε θα υπαρξει προβλημα μην αφησει το σφουγγαρι τιποτα υπολυμματα?? ακομα και καινουριο να ειναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι υπολείματα να αφήσει?? Το καλύτερο είναι με ενυδρειακό, που είναι πιο σκληρό και με μεγαλύτερες τρύπες, αλλα και το αλλο είναι μια χαρά..
|
|||
|
|||
![]()
και κατι ακομα... σημερα κλεινει ακριβως 1 μηνα λειτουργειας... εχω μεσα στο φιλτρο ενα κοματι καλσον με μακαρονι (κεραμικο που ειναι) ενα κοματι με κατι σα χωμα που μου δωσανε και εβαλα χτες για να μειωσω το Ph μου και υαλοβαμβακα... ποτε να αλλαξω νερο και ποτε να πειραξω τα υλικα του φιλτρου??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν πέσει, αλλάζεις τον υαλοβάμβακα με καινούριο, και αν δεν δεις διαφορά ξέπλυνε και το μακαρόνι με λίγο νερό ενυδρείου.. Την τύρφη (το χώμα που λες) εγω την αλλάζω κάθε 1-1μιση μήνα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Co2 Απορίες | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 30-03-08 22:34 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |