|
![]() |
#1 |
40lt.Τι μου προτεινετε???
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μολις εστεισα το ενυδρειο μου 40lt..Τι μου προτεινετε για ψαροσυνθεση??
![]() |
|
Εμφανίσεις: 3039
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου θα σου ελεγα να βαλεις ενα χαρεμακι endler και καποια γατοψαρα αφου τσεκαρεις τις παραμετρους του νερου. Καλη αρχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω τσεκαρει ολα..ειναι οκ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλεις και 2 χαρεμακια μικρα της οικογενειας Pseudomugil που ειναι πανεμορφα και αρκετα ενδιαφεροντα
|
|
||||
|
||||
![]()
Γατοψαρα οχι με τα εντλερ.
Εχουν διαφορετικες απαιτησεις νερου κ ακομα τα κορυ(φανταζομαι αυτα εννοεις) θελουν κοπαδι αρα κ μεγαλυτερο ενυδρειο,οπως κ στρωμενο βυθο κατι που θα παρει μερικους μηνες. Αν δεν κανω λαθος επαρκουν τα λιτρα για μερικα cpd αλλιως μπορεις να το κανεις ενα πανεμορφο γαριδαδικο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για 40 λιτρα εχεις αρκετες επιλογες... Το καλυτερο ειναι 2 χαρεμακια εντλερς που ειναι πανεμορφα κ θα δεις και γεννες.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις καλιστα να το κανεις μια πανεμορφη ζουγκλα και να βαλεις μεσα και εναν πανεμορφο μονομαχο με κανα σαλιγγαρο και ολα τελειααααα!!
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
ΤΙ προτεινετε? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 21-03-08 05:54 |
τι προτεινετε? | naupaktos84 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 01-02-08 12:25 |
TI ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ???? | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 14-08-07 11:34 |
Για προτεινετε!!!!! | Pritanis | Malawi | 39 | 05-12-05 15:52 |