|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο είναι 81,κάτι λίτρα resun και έχει φίλτρο Μagi-380, 7 watt, 380L/H, κατάλληλο όπως γράφει η συσκευασία για 40-80 λίτρα.
δεν θέλω εξωτερικό μιας και δεν έχω χώρο. θα ήθελα να βάλω ένα ακόμη Eheim από την άλλη μεριά του ενυδρείου. το υπάρχων βουλώνει και πέφτει η ροή του, κάθε μέρα σχεδόν το καθαρίζω με νερό του ενυδρείου. τον άνθρακα τον έβγαλα και έχω βάλει siporax. σωματίδια αιωρούνται! φυτάκια λίγα βαλισνέρια, 3 ανούμπιες, 1 πτερότους,λίγο κερατόφυλλο, 1 εχινοδόρους. ιχθυοφόρτιση μερική. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις βαλει καθολου στο φιλτρακι υαλομβαβακα ;; ενα μικρο κομματι που τα το αλλαζεις καθε φορα που κανεις αλλαγη νερου !
επισης υπαρχει ενα υλικο (μου διαφευγει βοηθησετε κοπέλια ) που ειναι καλυτερο στα μικρα φιλτρα αντι του σιποραξ που εχει πολυ μεγαλες τρυπες ! Ακομα πες μας τι ψαρια ειναι μεσα γιατι μπορει η ιχθυοφορτοση να ειναι μικρη μεσαια μεγαλυ σε αριθμο αλλα αλλιως βρωμιζει ενα χρυσοψαρο και αλλιως ενας αρλεκινος !!! ελπιζω να βοηθησα !
|
||||
|
||||
![]()
βάζω και ένα μικρό κομμάτι υαλοβάμβακα ανάμεσα στο σφουγγάρι και το δοχείο που έχω το siporax. το αλλάζω και αυτό κάθε μέρα.
ψαράκια είναι σαν ψαρόσουπα σκαλάρια, γκάπυ και πλάτυ με ph 7,5 εγώ θέλω να σας ρωτήσω αν ένα δεύτερο φίλτρο σαν αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2069 είναι υπερβολή! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδες τωρα μιλας σωστα ...αμα ξεκαθαρισεις τα ψαρια σου και το κανεις Ενυδρειο σωστο τοτε θα μπορεις να μιλησεις για απαιτησεις φιτλτρανσης γιατι θα εχεις ενα συστημα που θα κρατησει καιρο . Τα σκαλαρια σου π.χ θα μεγαλωσουν , θα εκενωνουν περισσοτερο και παντα θα εχεις ενα θεμα !
Αν βγαλεις τα σκαλαρια ,που συν της αλλης , ειναι και λεμαργα τρωνε ακομα και αν ειναι χωρτατα !!! Τοτε δεν θα εχεις τοσο προβλημα ! Γνωμη μου παρε το εξωτερικο με λιγα παραπανω λεφτα ...και μονταρε το να μπαινει κατο απο το ενυδρειο .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2165 που εχει και spray bar |
|
||||
|
||||
![]()
και αυτό που έχω έχει sray bar αλλά τη βάζω κάτω απο την επιφάνεια να μην προκαλεί αναταραχή.
το eheim είδα ότι ειναι για 160 αλλά δεν ρυθμίζεται η ροη΄του? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το 160 δεν ξερω αν ρυθμιζεται η ροη αλλα καλυτερα αν πας εκει να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις το 200 που εχει και 2ο καλαθακι και θα μπορεις να εχεις και σφουγγαρι αλλα και βιολογικο υλικο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ροη του ρυθμιζεται!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Πρόταση για κατοίκους! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-06 18:05 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |