|
|
||||
|
||||
![]()
ξερει κανεις γιατην λειτουργια του Diffuser CO2 sun sun (διαχυτηρα)?
|
||||
|
||||
![]()
το σάββατο παρέλαβα έναν αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα! οπτικά πάντως φαίνεται πολύ καλός! το μόνο μειονέκτημα του ότι δεν έχει βεντούζα στην συσκευασία!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτε βρε παιδια ενα λινκ ή φωτο να δουμε και εμεις τι διαχυτηρας ειναι αυτος...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα λεφτά του πάντως τα αξίζει με 1000!
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2185 |
|
||||
|
||||
![]()
Τον συνδεέις με ειδικό λάστιχο για CO2 (μαύρο) ή σιλικονούχο λάστιχο αεραντλίας με τον μετρητη φυσάλίδων αν έχεις αν δεν έχεις δεν πειράζει μπορείς να μετρήσεις και τις φυσαλλίδες μεσα στον διαχυτήρα απο εκει στην ηλεκτροβάνα και μετα στα μανόμετρα της φιάλης ,τον βάζεις όσο πιο χαμηλά γίνεται και κατα προτίμηση κάτω απο την έξοδο του φίλτρου ωστε να συμπαρασέρνονται η φυσαλλίδες απο την ροη του νερου και να σκορπίζονται μεσα στο ενυδρείο ή ακριβως απέναντι απο την έξοδο του φίλτρου αν το ενυδρείο είναι μικρο (σαν το δικό μου)οπότε γίνεται η ιδια δουλειά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην παίρνετε Κινέζικα βρεεε,
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1363 |
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσωπικα εχω παρηγγειλα πριν το καλοκαιρι 3χ diffusers απο hong kong (τα χρησιμοποιω σε diy) η αποδοση τους ειναι τελεια ..και πριν μια βδομαδα εκανα ξανα παραγγελια αλλα 2!! θεωρω οτι κανει πολυ καλη διαχυση!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να εξηγησει καποιος! πως λειτουργει???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ-TUNZE 7074.50 CO2 Diffuser | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-02-08 23:16 |
DIY Εξωτερικό φίλτρο-diffuser | lasal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-05 22:36 |
CO2 diffuser | George-A | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 06-10-03 00:17 |