|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινες μετρησεις.
PH=7,1 NH3=0 NO2=0 NO3=περιπου 0 Θερμοκρασια=25,5 Εχω κανει αρκετες αλλαγες νερου,ωστε να ριξω τα νιτρωδη,που ηταν αρκετα ανεβασμενα.Για τα μηδενικα νιτρικα τι μπορω να κανω,για να αυξηθουν?Ειναι ανησυχητικο το 0? Ευχαριστω πολυ! Οι πρωτες μου μετρησεις ειναι οι απο κατω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45402 |
|
||||
|
||||
![]()
Δέν έπρεπε να ρίξετε τα ΝΟ2 γιατί από αυτά θα αναπτύσσονταν τα nitrobacter τα οποία καταναλώνουν ΝΟ2 και παράγουν ΝΟ3. Αρχίστε να ρίχνετε αμμωνία ώστε να ξαναανεβούν τα επίπεδα ΝΟ2.
Τώρα το φίλτρο είναι άστρωτο. Όταν μηδενιστούν τα ΝΟ2 ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ χωρίς αλλαγές νερού και μπορεί να μηδενιστεί η αμμωνία και τα νιτρώδη σε περίπου 24 ώρες, το φίλτρο είναι στρωμένο ![]() Τί ψάρια θα μπούν; Για πόσα λίτρα μιλάμε;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 09-11-10 στις 16:49 |
|
||||
|
||||
![]()
30L,σκοπευω να βαλω 4 αρσενικα guppies.
Αλλα το ενυδρειο δεν ειναι ακομα ετοιμο ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν λιγο εριξα 1 ml αμμωνιας μεσα στο ενυδρειο.Εκανα καλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο σου το ''ξεστρωσες'' με τις αλαγες.. ριχνε αμμωνια ή ψαροτροφη μην ξανακανεις αλαγη νερου και οταν μηδενιστεο το no2 και τα νιτρικα φτασουν μεχριο το 25-30 βαλε το πρωτο σου ψαρι..
τωρα τα γκαπυ δεν ειναι καλη ιδεα.. χρειαζονατι και θυλικα γιατι τα γκαπυ θελουν να ζευγαρωνουν και αν τους το στερησεις σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι αυτυχισμενα... οποτε κοιτα για αλλο ειδος... η καλυτερη λυση για τα λιτρα σου ειναι ενας μονομαχος ετσι ωστε να αποκτησεις εμπειρια και αργοτερα περνεις ενα μεγαλυτερο ενυδρειο (50-60 λιτρα) και βαζεις γκαπυ... |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλω προτεινετε μου τι να κανω,ειμαι αρχαριος και δεν γνωριζω..
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν βαζεις μια αγγελια για να ζητησεις μπολι για το φιλτρο σου?
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=manos_samos;504430]τωρα τα γκαπυ δεν ειναι καλη ιδεα.. χρειαζονατι και θυλικα γιατι τα γκαπυ θελουν να ζευγαρωνουν και αν τους το στερησεις σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι αυτυχισμενα...
Εαν καποιος δεν εχει την δυνατοτητα για μεγαλυτερο ενυδρειο γιατι να μην βαλει μονο αρσενικα για να μην εχει γεννες;Δεν νομιζω να εχουν τοσες καψες τα αρσενικα χωρις τα θηλυκα για να μην ειναι ευτυχισμενα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 09-11-10 στις 16:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ουσιστικα τα θυληκα εχουν αναγκη τα υπολοιπα θυληκα γιατι αν ειναι ενα τοτε το αρσενικο θα το κυνηγαει κ θα το στρεσαρει.
![]() Για αυτο προτεινουμε χαρεμια. Αυτο θα ηταν το καλυτερο κ για τα 2 φυλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω.. οτι το αρσενικο εχει μεγαλη επιθιμια για ζευγαρωμα ωστε να χρειαζονατι 3 θυλικα ωστε να μην στρεσαριζετε το ενα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια λιγη βοηθεια!!
Μολις μετρησα και βρηκα ΝΗ3=0,ΝΟ2=1,5 και ΝΟ3=25 Τι να κανω για να στρωθει το ενυδρειο??? Παλευω τοσο καιρο και αποτελεσμα τιποτα.... Ασ μιλησουν οι παλιοτεροι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι μετρήσεις μου | magman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-08-10 19:11 |
Μετρήσεις !!! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-05-08 14:23 |
Μετρήσεις TDS | ΧρήστοςΠ | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-03-08 19:54 |
Μετρήσεις | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 02-03-08 19:01 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |