|
![]() |
#1 |
Μαύρο φόντο.Αξίζει?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Φίλοι μου καλο απογευμα!!Σκεφτομαι να βαλω μαυρο φοντο στο 30L αστερακι μου.Τί λετε?Θα δειχνει ωραια?
Ακουω γνωμες!! |
|
Εμφανίσεις: 4256
|
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε μας λίγες λεπτομέρειες. Τι διακόσμηση θα έχει μέσα; Θα είναι φυτεμένο;
Ξύλα; Πέτρες; κλπ... Γενικά τα σκούρα backgrounds δείχνουν καλά (κατά τη γνώμη μου). Δοκίμασε επίσης και σκούρο μπλε αντί για μαύρο (μπορείς να βρεις χαρτόνια σε κανένα βιβλιοπωλείο - εμένα αυτά με σώσανε...) |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=45253
Το καμάρι μου.. 'Οπως το βλεπετε εχει προστεθει μια ανουμπια νανα,ενω σε λιγες μερες θα μπουν 4 guppies! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι το σκούρο φόντο θα σου κάνει μιά χαρά. Δοκίμασε αυτό που σου είπα με το χαρτόνι - φτηνό και δοκιμασμένο. Εγώ κατέληξα στο σκούρο μπλε - αλλά είναι και θέμα γούστου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τί κολλησες το χαρτονι στην πλατη του ενυδρειου?Οι αφισες που πουλαν μεγαλα ενυδρειαδικα,ειναι αυτοκολλητα?
|
|
||||
|
||||
![]()
To χαρτόνι το κολλάς με λίγη κολητική ταινία ή ταινία διπλής όψης. Αν το προσέξεις λίγο δε θα φαίνεται με τίποτα.
Αυτά που πουλάνε στα ενυδρειακά - στύλ αφίσα - είναι συνήθως πλαστικά και α) είναι ακριβά (εμένα μου έλεγαν για 5¤ το μέτρο - γειά χαρά! ) β) γυαλίζουν στα φώτα του ενυδρείου και μπορεί να μη δειχνουν καλά. Το χαρτόνι θα είναι ματ και δείχνει καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω για φοντο εχω βαλει μαυρη ζελατινα κολαει στο τζαμι και αν βραχει δεν παθαινει τιποτα.Μπορεις να βρεις σε μαγαζια που φτιαχνουν πινακιδες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρο ψιλόκοκκο χαλίκι | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-03-09 07:44 |
φόντο απαραίτητο? | exetlaios | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 05-12-07 12:44 |
Μαύρο χαλικάκι ή άμμος | yannis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-03-06 00:08 |
Μαύρο χάλι!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 18-12-05 13:45 |
Μονομάχος και φόντο καθρέπτης | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 13:18 |