|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας φίλοι μου! κατα καιρούς έχω ακούσει διάφορα για τους μονομάχους, οτι ας πούμε...είναι επιθετικοί με όλα τα αλλα ψάρια και ειδικά με τα αρσενικά του είδους τους...κάπου άκουσα όμως οτι όλα αυτα είναι μύθος! και οτι δεν έχουν προβλημα να συνηπάρχουν με αλλα "ήρεμα" ψάρια.
Δώστε μου τα φώτα σας... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα...ωραίο άρθρο! Απ'ότι κατάλαβα δηλαδή, δεν υπάρχει προβλημα να βάλουμε μονομάχο με άλλα ψάρια...αρκει να μην υπάρχει αλλος αρσενικός μονομάχος!
Σωστά; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη ξεχνας ομως οτι δεν κινδυνευουν αλλα ψαρια απο το μονομαχο. Κινδυνευει και αυτος απο αλλα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
με τι ψάρια μπορει να συνδυαστει ενας μονομάχος σε ενα ενυδρείο 100 λίτρων;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι που θελω να ρωτησω παντα σε θεωριτικο επιπεδο .....πες οτι εχουμε ενα ενυδριο 500 λιτρων και αναρωτιωμαστε ...πως να ψαρωκαουμεεεε? ...πως να ψαροκαουμεεε?
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος με pop eye | emma | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 07-10-10 13:19 |
Μονομαχος | NiveOner | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-08-08 13:45 |
5.6 liτ. για μονομαχο??? | alan boy | Bettas | 7 | 01-02-08 11:53 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |