|
|
||||
|
||||
![]()
πως ανυγει το φωτιστικο juwel?οι λαμπες δεν καηκαν κ το φωτιστικο δεν αναβει,μαλον
μπαλαστ,τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως πειραξες τις λαμπες ενω ηταν αναμμενες;κλεισε το φωτιστικο βγαλε κ βαλε στην πριζα κ ξανα αναψε
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι μια απορια που την εχω και εγω (βεβαια δεν εχω προβλημα ακομα με το φωτιστικο) για το record 600 μιας και δεν εχω δει βιδες πουθενα! Μαλλον θα ειναι κουμποτο και θα θελει κανα κατσαβιδι στην ενωση να ανοιξει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μολης αναψαν(ετιχε να ημουν μπροστα)εζβησαν κατευθιαν,οι λαμπες αναβουν(σε αλο φωτιστικο)στα ακρα βλεπω μια ενωση αλλα θελει σπασιμο μαλον!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγγυηση εχεις!? Νομιζω η Juwel δινει 2 χρονια, αν εχεις πηγαινε το στο καταστημα που το πηρες να σου κανει αντικατασταση ή να στο επισκευασουν (μονο το καπακι ενοητε).
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω πιο μοντέλο έχεις. Σε κάποια είναι κουμπωτό και σε κάποια άλλα πρεσαριστό. Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο απο το link που παραθέτω που είναι για το RECORD 60.
http://www.aquazone.gr/forums/index....0930&hl=record Φιλικά Στέφανος
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι και το Record 600 αλαζει απο το 60, δεν ειναι ιδιο με το καπακι του δικου μου. Πιστευω βεβαια οτι οι φωτο βοηθουν αρκετα καποιον που δεν ξερει πως θα κανει την επισκευη!
|
||||
|
||||
![]()
Για παιξε με τις λαμπες γυριζοντας τες λιγο δεξια αριστερα μηπως δεν εχουν κουμπωσει καλα και δεν κανουν καλη επαφη.
Επισης αν μια δεν εχει κουμπωσει καλα ή εχει καει, δεν αναβει ουτε η αλλη.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ | tsilojohn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 15-11-09 15:07 |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
φωτιστικο...πως? | stavaigi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-10-08 20:19 |
Φωτιστικο HQI | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-04-08 23:56 |