|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το γνωστο δημοφιλες 96αρι.
Προς το παρον εχει μεσα μονο νερο, ενα μικρο εσωτερικο φιλτρο μπολιασμενο , ριζες , λιγη Pelia και ενα Limnobium ![]() To επομενο μερος θα ειναι με την προσθηκη φιλτρου βυθου σε συνδυασμο ομως με ενα 2213 . Απο πανω θα μπει βυθος σκουρος και πορωδης. Ειμαι αναμεσα στα ADA, Dennerle και Seachem flurite black. Ηδη καποιοι θα καταλαβαν οτι παει για γαριδαδικο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυυυυυυυυυυ μυστηριο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισες να το στηνεις!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Η πρωτη φωτο δε ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα τα ενυδρεια σου μου αρεσουν ακομα και ......αδεια !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aπο το καλο στο καλυτερο ...
Απο το καλυτερο στο τελειο !!!! Και αχινους να βαλεις μεσα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι στολιδι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η ριζα του λιμνοβιου που φτανει μεχρι κατω μπηκε ως "σκαλα" στιβου μαχης για τις γαριδες??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι έχουμε εδώ Αλεξ? Το είπες και το έκανες ε…
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - ΚΥΚΛΟΣ ΑΖΩΤΟΥ | Aquablue | Χρυσόψαρα | 10 | 17-09-10 15:53 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΊΟΥ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-03-09 09:47 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
Στησιμο νεου ενυδρειου | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 13-04-06 08:43 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-02-03 14:08 |