|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.Εχω μια απορροια σχετικα με την φιλτρανση...εχω σε 450λτ ενα fx5 & ενα dolphin 1300. Αναρωτιεμαι αν μπορω να βαλω το δελφινι στα 240 που θα φιλοξενησει τα τερατακια μου? για λιγο καιρο....
|
|||
|
|||
![]()
¶νετα, γιατί να μην μπορείς?? Εγώ δουλεύω εξωτερικό με 1.400 λίτρα/ώρα σε ενυδρείο 180 λίτρα και με δεύτερο εσωτερικό για βοήθεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορει να στηριξει δηλαδη το fx5 450 λιτρα με 8 σκαλαρια.2 ραμ .23 ροδοστομους 10 κορυντορας ! ωστε να τονοσω την φιλτρανση του 240....αυτη ειναι η ουσιαστικη αποροια μου!
|
||||
|
||||
![]()
ποσα λιτρα γυρναει το fx5?εφοσων λες τα το παρεις για λιγο καιρο γιατι να εχει προβλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mε ονομαστική απόδοση 3.500 λίτρα/ώρα και πραγματική γύρω στα 2.000 λίτρα/ώρα (δοκιμασμένο και μετρημένο σε πραγματικές συνθήκες),
με κάδο που παίρνει 25 λίτρα σφουγγάρια και 6 λίτρα βιολογικό υλικό, ένα φίλτρο που προτείνεται για ενυδρεία μέχρι 1.500 λίτρα, μην το φοβάσαι. Δες κι αυτό το συγκριτικό τεστ με το καλύτερο (και πολύ ακριβότερο) φίλτρο της ΕΗΕΙΜ: http://www.discusforums.com/forum/vi...&highlight=fx5 |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο και πόσο το fx450;
|
|
||||
|
||||
![]()
Λες ...ωραια !!! Ουτοσι αλλως το αλλο δεν θα φορτωθει αλλο ...μη σου πω πως θα κατεβει και η ιχθυοφορτωση !!!Ωραια!!!
Το φιλτρο ειναι το fluval fx5 , στο link το Μποκοστα απο πανω το εχει .. Τρεχει σε αυτο το ενυδρειο σχεδον ενα μηνα και γενικα (επειδη το πηρα μεταχειρισμενο ) γυρω στους 6 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ερωτηση : Εαν μακρυνω τους σωληνες του ωστε να φτανουν απο ακρη σ'ακρη το ενυδρειο για καλυτερη κυκλοφορια θα χασω σε ισχυ ;;;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξαιρετικο Υλικο Φιλτρανσης! | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 6 | 13-06-10 13:58 |
Λαβα ως υλικο φιλτρανσης?? | Teo | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-08-08 07:07 |
Ερωτηση για αναγκες φιλτρανσης | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-12-07 17:30 |