|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλησπέρα,
Έχω ενυδρείο με ζωοτόκα και θα ήθελα να προσθέσω αλάτι στο νερό. Στο ενυδρείο έχω ανούμπιες, κερατόφυλλο και moss. Ανέχονται τα συγκεκριμένα φυτά το αλάτι? Ευχαριστώ,
|
||||
|
||||
![]()
Το κερατοφυλλο και η μος όχι τόσο.
Για πόσο αλάτι μιλάμε και πόσα λίτρα; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βάλει τυροκομικό αλάτι σε ενυδρείο με εύκολα φυτά χωρίς πρόβλημα σε μικρή ποσότητα. Αλλά κυκλοφορούν ειδικά αλάτια που δεν ενοχλούν τα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τι λιτρα εχεις να σου πουμε ποσο θα ριξεις.
Ανουμπιες (οχι ολες) και κερατοφυλλο εχουν εξαιρετικες ανοχες σε χαμηλες αλατοτητες,η μος οχι ιδιαιτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ειδικό αλάτι για ενυδρεία (χοντρόκοκκο) και μιλάμε για 75 καθαρά λίτρα στα οποία σύμφωνα με τις οδηγίες πρέπει να βάλω 2 κοφτά κουταλάκια τσαγιού.
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος εδωσε αυτη την οδηγια?
Και τι θες να επιτυχεις με την προσθηκη του αλατιου? Παντως με 2 κοφτες του γλυκου η αλατοτοτητα σου σου παραμενει στο 1000 (0 αλατοτητα).Οποτε δεν εχεις να φοβασαι για κανενα φυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία (αν θυμάμαι καλά είναι της TETRA). Μου είπε ο πετσοπάς να προσθέσω αλάτι γιατί το χρειάζονται τα Molly και τα Platy. Είναι λίγο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδικό είναι αυτό και "λέει" ότι δεν πειράζει φυτά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλάτι και φυτά | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-05-10 22:44 |
Φυτά και ενυδρείο | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 18-12-08 14:39 |
Τα φυτά θα έχουν πρόβλημα αν βάλω αλάτι? | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-08 22:03 |
Φυτά στο ενυδρείο. | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-01-08 15:21 |
Πρόβλημα σε φυτά με αλάτι... | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-09-07 08:43 |