|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θελω να φτιαξω μια βαση με YTONG και γυρο γυρο να την ντυσω με πετρα(κατι ορθογωνιες μικρες)στα YTONG δεν θα μπει σοβας,η πετρα με τι μπορει να κολληθει?η κολλα για τα YTONG κανει η θελει κολλα για πλακακια?κατω το πατωμα ειναι απο ξυλο,να τα κολλησω κατω η μονο στον τοιχο κ μεταξυ τους?κ σε καποιο μερος θα γινει πορτα με βαμμενα σανιδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε μπομ μαστορα........ κανενα τραπεζακι απο τα νικκο μαρκετ παρε!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εχω κανει αρκετους τοιχους με υτονγ στο σπιτι μου.
Το υτονγ ποναει απο τον καιρο δηλ θα χαλασει απο βροχη, ηλιο αερα οποτε θα πρεπει να κανεις την βαση να φροντισεις να μην περνει νερα απο κατω και οταν βαλεις την πετρα προσοχη στους αρμους να μην μπαζουν νερα δεν ειμαι κανενας μαστορας στα λεω απο αυτα που ειδα και που μου εχουν πει τα μαστορια |
|
||||
|
||||
![]()
ααα τα υτονγκ τα κολλουσαν με κολλα για υτονγ και στο σημειο με το ξυλο πως θα κανεις την ενωση των 2 υλικων???
κατω δεν θα τα κολλουσα με κολλα αλλα με λιγο σιλικονη για να μην περασουν και νερα |
|
||||
|
||||
![]()
Με μια καλη τιμουλα ερχομε κ σου φτιχνω οτι θελεις!!!!! Και με πετρα κ με μονοση κ με οτι θελεις!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- στο σπιτι μεσα θα γινει.καλη η ιδεα της σιλικονης!!θα μπορει να φυγει ευκολα αν χρειαστει καποια στιγμη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 18-10-10 στις 20:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πετρα φυσικη βαλε κολλα πλακιδιων ή ακομα και τσιμεντο αλλα αφου ειναι για μεσα η κολλα θα βολεψει
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω δει κατι ωραιες πετρες!!!αρα κολλα για πλακακια!!να σαι καλα φιλε μου!!επανω λεω να βαλω ξυλο στις διαστασεις του ενυδρειου αρα δεν θα φενεται!!τα ytong ειναι βρεγμενα λογο βροχης!!πρεπει να στεγνωσουν πολυ καλα??
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω κατι YTONG που καθονται και λεω να πειραματιστω
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? | ελενη | Δίσκοι | 3 | 24-10-08 16:29 |
ΜΑ'Ι'ΝΑ -Ξερει κανεις? | maikl | ¶λλα ζώα | 2 | 18-01-08 14:11 |
ξερει κανεις??? | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 29-11-07 16:07 |
ξερει κανεις κατι? | alan boy | Χρυσόψαρα | 19 | 13-06-07 09:53 |
Ξερει κανεις... | targas21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 06:52 |