|
|
||||
|
||||
![]()
1) microsorium pteropus latifiola: φυτευεται η δενεται??
2) cryptocoryn beckettii "petchii": φυτευεται η δενεται?? 3) microsorum pteropus "windelov": φυτευεται η δενεται?? 4) anubias nana bonzai: δενεται σηγουρα... ε? γιατι μαλλον για εχω κανει πατατα!!! για πειτε
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο η κρυπτοκορίνα φυτεύεται, τα άλλα 3 είναι για δέσιμο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΙ εσύ για δεσιμο είσαι επισης!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη φαση... και ειχα αρχισει να ανησυχω, γιατι δεν αναπτυσονται.
![]() ![]() ![]() αντε τωρα να δω πως θα μπουνε ολα αυτα στην ριζα που εχω και με τι θα γεμισω τον χωρο που μενει κενος! ------------------------- μισο για να καταλαβω παιδια... τα φυτακια που εχουνε μαυρες ριζες και πολλες μαζι, σαν να ειναι μπλεγμενες μεταξυ τους πρεπει να δενονται? η δεν παιζει ρολο αυτο?? και αλλο ενα φυτακι, πειτε μου τι το κανω... hygrophila guanensis?? δενεται και αυτο?
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 12-10-10 στις 11:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βασικά ανοιγεις το Internet και βλέπεις φωτογραφίες!!!! Αν ειναι φυτεμένο το φυτευεις, αν ειναι πιασμένο καπου το δένεις κοκ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θέλεις, αρκεί να μην τα φυτέψεις και σε λίγο καιρό θα βγάλουν ριζίδια και θα γαντζωθούν μόνα τους στην πέτρα-ρίζα-οτιδήποτε τα ακουμπάει. Την hygrophila guanensis την φυτεύεις κανονικά, δεν την δένεις. |
|
||||
|
||||
![]()
drbig πατα κοιταζω στον γκουγκλη, αλλα δεν μπορω να καταλαβω συνηθως απο τις φωτο, η ειναι πνυνοφυτεμενα η δεν φενονται καλα! τεσπα! ευχαρσιτω και παλι!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!!! πως φυτευονται??? | thanasis76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-11-07 19:39 |