|
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτα απο ολα να σας χαιρετισω ολους μιας και ειμαι καινουργιος! λοιπον παιδια να σας πω τι θελω... εδω κ παρα πολυ καιρο εχω ενθουσιαστει απο τν κοσμο του ενυδρειου κ το εχω παρει αποφαση να παρω το δικο μ ... ομως δν ξερω π παν τα τεσσερα απο ολα αυτα ..! οποτε πριν αρχισω να παιρνω τα μαγαζια με τη σειρα κ να ρωταω θα ηθελα να μ πειτε πως θα μπορεσω να αρχισω ...αφηνομαι στις συμβουλες σας ! ευχαριστω εκ τν προτερων !
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλος ηρθες φιλε στην παρεα μας!
κατα τα αλλα μην κανεις καμια κινηση πριν ρωτησεις να μαθεις και πριν διαβασεις πολλα πραγματα εδω μεσα! για αρχη πρεπει να πεις τι εχεις στο μυαλο σου. εχεις παρει ενυδρειο η ακομα οχι? |
|
|||
|
|||
![]()
διαβαζω πολλα πραγματα σε πολλα απο ολα αυτα τα forum εδω κ πολυ καιρο (σε αυτο το site) ! ακομα δν εχω παρει τιποτα γι' αυτο γραφτικα κ ζηταω πληροφορειες... για να μν κανω οτι ναναι !
------------------------- κ ξεχασα να γραψω πως στο μυαλο μ εχω ενα ενυδρειο γυρω στα 60 με 100 λιτρα ..το οποιο θελω να μ πειτε αν ειναι καλο για αρχη ή μηπως θελει κατι μικροτερο ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelis91 : 26-09-10 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις πρώτα με το τι ψαράκια θέλεις να φιλοξενήσεις. Αυτός θα είναι και ο μπούσουλας για το τι ενυδρείο θα χρειαστείς.
Γινεται βέβαια και το ανάποδο, λες τι ενυδρείο σκοπεύεις να πάρεις και σου προτείνονται διάφοροι συνδιασμοι. Αν ψάξεις θα τους βρεις σίγουρα στα θέματα που υπάρχουν στο φόρουμ. Πάντως κάνεις το ιδανικό ξεκίνημα αφού πρώτα ενημερώνεσαι και μετά αγοράζεις. Καλή υπομονή στο διάβασμα και για την επιτυχία μην ανησυχείς, θα έρθει! |
|
|||
|
|||
![]()
για τα ψαρια προτεινετε κατι απλο για αρχη ;... ή μπορω να παω απευθειας σε κατι οχι κ τοσο κλασικο οπως χρυσοψαρα ..γιατι εχω εξω στην αυλη σε μια λυμνη .. κ για να πω τν αληθεια θα ηθελα κατι ωραιο κ ξεχωριστο στο ενυδρειο !
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή συνήθως προτείνονται "εύκολα" στη συντήρηση και αναπαραγωγή ψαράκια όπως guppy, platy, moly, ξιφοφόροι (όχι όλα μαζί). Είναι ζωοτόκα, που σημαίνει γεννάνε ψαράκια και όχι αυγά, συνήθως το νερό (ανάλογα και με την περιοχή που είσαι) της βρύσης είναι με ψηλό ph που το προτιμούν και γενικά είναι καλά είδη για ξεκίνημα. Επειδή όμως όλα είναι σχετικά, θα ήταν προτιμότερο να δεις τι ψαράκια κυκλοφορούν (www.tsamisaquarium.gr) και να μάθεις τις απαιτήσεις τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
60 με 100 λιτρα για αρχη ειναι μια χαρα σε ψιλοπεριοριζει βεβαια στις επιλογες ψαριων αλλα μπορεις να βρεις πανεμορφα ψαρια για αυτα τα λιτρα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγη βοηθεια !!!! | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-01-10 23:12 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |
λιγη βοηθεια | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-12-06 17:46 |
Λιγη βοηθεια παρακαλω | iki28 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-01-06 22:59 |