|
|
||||
|
||||
![]()
προχ8εσ ενα πορτοκαλι μπαλουν γενισε 20 μωρα και εδο και διο μερεσ μου εχουν ποφισι 4 τι πρεπι να κανο για να μιν σινεχισουν να μου πσοφανε?{προς το παρον τα εχο στιν γενιστρα τους και δεν εχο 2 ενιδριο για να τα βαλο εκι}
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατ' αρχην, δεν καταλαβαινει κανεις τι λες
|
||||
|
||||
![]()
Τακτοποίησε το account σου και γραψε τόπο και όχι διεύθυνση διαμονής και άσε τις μουντζούρες!
Γράψε περιοχή πχ Αθήνα Περιστέρι Και γράφε καθαρά και σωστά ελληνικά γιατί δεν κατάλαβα ούτε εγώ τί λες...
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια λεω τη πρεπει να κανω για να ζησουν τα μωρα μπαλουν?κα8ε μερα μου ψοφανε 2. Τα εχο στην γενιστρα του ενυδρειου.Απο τα 22 μου εχουν μινει 18.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά θα πρέπει να τα αφήσεις μέσα στο ενυδρείο, έχεις φυτά μέσα στο ενυδρείο σου; Αν ναι θα καταφέρουν να επιβιώσουν τα δυνατότερα (και πιο τυχερά)
|
||||
|
||||
![]()
διστιχος δεν εχω κανενα φυτο στο ενυδριο και τα ψαρια ειναι μολις 5 ημερες μεσα στο ενυδριο και τα μικρα 2
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eχω γεμίσει από σαλιγκάρια Pomacea canaliculata και δεν ξέρω τι να τα κάνω | theodarras | Σαλιγκάρια | 19 | 16-02-10 22:43 |
Gill Flukes έχασα μερικά μωρά.. τι να κάνω? | Noni | Δίσκοι | 6 | 16-04-08 11:34 |
Μου έφεραν μωρά platies. Και τώρα τι κάνω; | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-02-08 09:31 |
mollies... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 4 | 13-01-07 18:26 |