|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να κολλήσω ένα σπασμένο πήλινο κώνο.
Έχετε υπόψιν σας καποια κόλλα που να ενδεικνύεται για χρήση σε ενυδρείο; |
|
||||
|
||||
![]()
Οι κόλλες στιγμής, ενυδρειακή σιλικόνη και η θερμοκόλλα... Σιγουρα θα υπάρχουν κι άλλες, αλλα αυτές ξέρω...
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%EB%E9%EA%DE http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E9%EA%FC%ED%E7 Η κόλλα στιγμής φαντάζομαι θα το κολλήσει το πήλινο...
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως η εποξικη κολλα της tunze (ειναι σαν πλαστελινη ) μαλλον σου κανει την δουλευουμε στο κολημα των κοραλιων και οταν στεγνωσει γινεται σαν πετρα θα σου πουνε και αλλοι
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε καλυτερα αλλον, δεν ειναι ακριβοι.
Τωρα αν βαριεσαι να βγεις και εχεις ηδη logo (γιατι αν δεν εχεις, παλι θα τρεχεις εξω, και θα δινεις λεφτα ![]() Να στεγνωσει καλα η κολλα ομως μερικες ωρες πριν τον βαλεις μεσα, για να μη ειναι τοξικη. Ενημερωσε το τοπικ με το τελικο αποτελεσμα να μεινει σαν πληροφορια. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Είχα και Logo αλλά τελικά χρησιμοποίησα την Tangit PVC-U (είχα στα εργαλεία μου)ή οποία μου έδωσε και ένα πλεονέκτημα,γέμισα τα κενά από κάποια χαμένα μικρά κομμάτια. Τώρα αν θα αντέξει θα το δείξει ο χρόνος. Έχεις υπόψιν σου κάποιο μαγαζί που να έχει πήλινους κώνους; |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαφή σε γυαλί με λάκκα | sdancer75 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 24-08-09 14:30 |
Εποξική κόλλα | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 19-11-06 03:07 |