|
![]() |
#1 |
Νιτρικά στο νερό δικτύου?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Στην Καλαμαριά κάνω μετρήσεις νιτρικών με τεστ της API και βρίσκω νιτρικά 5.Κανονικά πρέπει να υπάρχουν στο νερό του δικτύου?Οι υπόλοιποι που είστε Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά μετράτε νιτρικά στο νερό του δικτύου?
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 |
|
Εμφανίσεις: 8623
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα δεν πρεπει να υπαρχουν αλλα δεν ειναι ασυνηθιστο να υπαρχουν κατι που φυσικα κανει το νερο ακαταλληλο για ποση. οχι μονο νιτρικα αλλα και φωσφορικα μπορει να μετρας.
καλο ειναι ομως να το επαληθευσεις οχι για το ενυδρειο σου τοσο οσο για εσας σε περιπτωση που το πινετε. στο πατρικο μου που το νερο δεν πινετε εδω και δεκαετιες....υπαρχουν αρκετα νιτρικα και φωσφορικα.
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι το όριο ασφαλείας για τον άνθρωπο στα νιτρικά είναι το 50, οπότε σύμφωνα με αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα αν έχω διαβάσει λάθος ή αν αυτό το όριο έχει θεσπιστεί για άλλους λόγους τόσο ψηλό δεν το ξέρω.
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω μετρήσει το δίκτυο μου στην Καλαμαριά αλλά δεν θα με εξέπληττε κι ολας, εδώ αλλοι μετράνε αμμωνία, με την ίδια λογική θα υπάρχουν και νικτρικά!!!
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Mε στικακια μετραω 0
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ.Ξαναέκανα μέτρηση και πήρα 10!
![]() ![]() ![]()
__________________
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
A.O. ή νερό δικτύου κ γιατί; | philosopher | Δίσκοι | 72 | 11-10-10 21:04 |
Μετρήσεις δικτύου Αθήνας | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 17:53 |
Νιτρικά στο 0... help | Marios-cy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 04-12-08 16:01 |
νερό δικτύου Καλαμαριάς | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-08 10:06 |
Αναλογία νερού δικτύου & Α.Ο | safi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-04-06 00:41 |