|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αρκετο κοπο και φαντασια, εφτιαξα το ενυδρειο μου, και σιγα σιγα το εμπλουτιζω με φυτα κ περισσοτερα ψαρακια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου μπραβο..
αν θες βαλε καμια φοτο παραπανω και συμπληρωσε και την φορμα για να δουμε τις ρουτινες σου |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις: 70*35*40
Όγκος:100λτ Κατηγορία:Κοινωνικο Φυτά:Υφασματινα μικρα μεσαια κ μεγαλο Ψάρια / ¶λλα είδη:guppies, neon, red balloon, marbel, swordfish, blue moon Διακοσμητικά υλικά:2k χαλικι, ενα κουφιο κουτσουρο κ ενα κομματι ξυλο Φωτισμός: 11w * 2 Διάρκεια φωτισμού: 8ωρες Φιλτράρισμα: eheim 1020 Θερμοστάτης: 100w pH: 7.6 ------------------------- ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 01-09-10 στις 21:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κωσταντινε ωραιο το ενυδρειο σου.Κατα τη γνωμη μου βγαλε τα ψευτικα φυτα(με τα χρηματα που εδωσες για αυτα επερνες αληθινα)και βαλε ευκολα αληθινα.Με τον καιρο θα μεγαλωνουν,θα κλαδευεις και θα φυτευεις διπλα.Με τον καιρο θα γεμισει(υπομονη θελει)και με ενα υγρο λιπασμα θα εισαι οκ(εφοσον παρεις ευκολα).Εγω θα εβγαζα και τις 3 πετρες που εχεις αλλα γουστα ειναι αυτα.Οσον αφορα τα ψαρια σου τα νεον θελουν χαμηλο ph και οχι ph βρυσης.Αργα ή γρηγορα θα σε αποχαιρετισουν.Γκαπυ με ξιφοφορους οκ.Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω κατα ποσο ταιριαζουν με τις γενικες συνθηκες του ενυδρειου σου,γιατι δεν αναγνωριζω τα ψαρακια.Θα σου πουνε οι πιο γνωστες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου για τη βοηθεια και την ως τωρα υποστηριξη!
![]() ![]() Οσον αφορα τα φυτα, δε μπορω να μπω στη διαδικασια του φυτεμενου ακομα. Ασε που για τα υφασματινα δεν εδωσα ουτε 15¤, ενω τα φυσικα ευκολα (ανουμπια, κλπ) που εχω ρωτησει δεν πεφτουν κατω απο 10¤ και δεν ειμα σ φαση για να ξεκινησω με λιπασματα, κλαδεματα... Ευχομαι να σας αρεσει!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανει την αρχη σε λιγο θα εχεις και φυτα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
100αρι ζωοτοκων | jimfytakis | Ζωοτόκα | 9 | 07-05-07 22:34 |