|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Βρήκα μεταχειρισμένο ενυδρείο aquatlantis 120 λίτρα, και θα το πάρω τη Δευτέρα ( ![]() ![]() ![]() Θέλω να ξεφύγω απο τα ζωοτόκα και να βάλω κάποιο άλλο, πιο εντυπωσιακό ψαράκι, που φυσικά να ζει καλά σε τόσα λίτρα. Σκέφτομαι τα σκαλάρια, που ήταν πάντα η αδυναμία μου. Ξέρετε πόσα θα μπορούσα να βάλω και τι περιβάλλον χρειάζονται; Διάβαζα οτι θέλουν μαλακό νερό, το νερό του δικτύου όμως είναι περίπου 25 dGH ![]() Επίσης, το ενυδρείο το δίνει με φίλτρο eheim pickup 2010. Είναι αρκετό ή θα χρειαστώ και εξωτερικό; |
|
||||
|
||||
![]()
φιλος το ενυδρειο ειναι πολυ καλο αλλα για σκαλαρια ετσι και ετσι και αυτο γιατι αργοτερα οταν θα μεγαλωσουν θα εχεις προβληματα γιατι ειναι πολυ κοντο το ενυδρειο.
Το νερο το μαλακωνεις με απιονισμενο ή Α/Ο που σε βαθος χρονου θα σου βγει πιο οικονομικα. το φιλτρο ειναι ακριβως για τα λιτρα σου θα πρεπει να το καθαριζεις λιγο πιο συχνα για να μην χανει απο την ροη του |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια μου προτείνεις να βάλω (κατα προτίμηση κοπαδόψαρα) για αυτά τα λίτρα και να αντέχουν σε πιο σκληρό νερό;
|
|
||||
|
||||
![]()
CPD, iriatherina werneri
|
||||
|
||||
![]()
και Οχι κοπαδοψαρα που κανουν και γεννες και εχει πλακα στην αρχη
Ξιφοφοροι Γκαπι Ενντλερς γκαπι και εντλερς οχι μαζι γιατι κανουν παιδια τα οποια δεν θα τα περνει κανενας |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω διαβασει πως η τυρφη ριχνει το ph και την σκληροτητα του νερου.Πως χρησιμοποιειται το συγκεκριμενο υλικο;Το βαζουμε στο φιλτρο;Τελικα θα βαλω cpd ποια ειναι η σωστη αναλογια για αυτα τα λιτρα και για το φιλτρο που ανεφερα παραπανω;Ευχαριστω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το 1ο μου ενυδρείο - Aquatlantis 120 Lit | Thrillos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 13-11-09 14:14 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Εξοπλισμός ενυδρίου 120L απο water inn | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-04-06 14:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |