|
|
||||
|
||||
![]()
(ΣΤΟ 50ΛΙΤΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ) σημερα παρατηρησα οτι η θηλικια μου φεντεται σαν να εχει κιαμπουριασει λιγο... πρεπει να πω οτι εχω και κακη αναλογια αρσενικων θυλικων.. 3 αρσενικα 1 θυλικο.. περιμενω αλλα 3 θυλικα τα οποια ομως θα ερθουν σε μια εβδομαδα... σκευτομαι λοιπον οτι μπορει να φταιει η πιεση που της ασκουν τα 2 αρσενικα για ζευγαρωμα.. καθως το τριτο δεν την κυνηγα... εχω ενα ενυδρειο 1,5 λιτρα... μηπως να βαλω τα 2 αρσενικα μεσα με καθημερινες αλαγες νερου (κανενα μηχανημα δεν εχω για το 1,5 λιτρο)????? η πηπως να βαλω εκει τη θυλικια??? ειχω και 20λιτρο το οποιο πριν λιγο πηγα να το γεμισω για να τα βαλω αλλα ειδα οτι εχει ραγισει και χανει πολυ νερο...
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλος κανε μια αναζητηση με την λεξη καμπουρα στο φορουμ γιατι αν δεν κανω λαθος τα πιο πολλα γκαπι με καμπουρα δεν ζουν και πρεπει να το βγαλεις να μην το παθουν και τα αλλα.
κανε μια αναζητηση ομως γιατι δεν ειχα τετοιο προβλημα ποτε και καπου εχω διαβασει αυτα που σου λεω αλλα μπορει να ειναι και λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα αναζητηση και βρηκα πολλες τετοιες περιπτωσεις.. κανενας ομως δεν αναφερει τροπο θεραπειας... καπου διαβασα οτι αν δεν τρωει κιολας τα πραγματα ειναι δυσκολα.. παω να ριξω λιγη τροφη να δω..
------------------------- την βρηκα να στεκετε κατω απο το φιλτρο.. εριξα τροφη και βλεποντας οτι αμεσως πηγε να φαει χαρηκα.. εφεγε ανα φλεικ το οποιο ομωε εφτυσε.. εφαγε και αλλο και παλι το εφτυσε.... χρειαζομαι γνωμες.. και πια ειναι η θεςραπεια.. αν υπαρχει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 26-08-10 στις 20:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην βρηκες κατι.....
![]() αλλα συνεχισε το ψαξιμο και δες αν ειναι μεταδοτηκο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανει αλλαγη νερου σημερα ???
εβαλες κρυο νερο για να ριξεις την θερμοκρασια??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κανει να στεγνωσει ο ΖΒ??? | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 28-02-09 01:05 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |
Πως το κανει??? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-02-08 14:15 |
κανει για κιχλιδες? | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 05-01-08 01:06 |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |