|
![]() |
#1 |
Νέο ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεία σας το ενυδρείο τρεχεί 3 μέρες τώρα και σήμερα έκανα τις πρώτες μου μετρήσεις ,εχω μερικά φυτά μέσα και εχω και diy co2 2 μπουκάλες 1.5 λιτρα . Χρεισιμοποιώ της Αpi βακτήρια και αντιχλώριο .Ακόμη έχω υπόστρωμα flourite χαλαζιακό χαλίκι και 2 ρίζες .
Οι μετρήσεις ηταν με τα χαρτακια της jbl. 20 no3 0.5 no2 >21 Gh 20d kh 8-8.4 ph το νερό είναι του δικτυου γιατί έχω τοσο μεγάλο ph kai gh με το co2 δεν θα πρεπε να ήταν χαμηλότερο? |
|
Εμφανίσεις: 3425
|
|
||||
|
||||
![]()
με τοσο ανεβασμενες σκληροτητες...το πεχα δυσκολα αλλαζει...και αν σκεφτεις οτι ειναι και diy μη περιμενεις να δεις διαφορα απο το διοξειδιο......
θα κινηθεις σε ψαρια σκληρου νερου εκτος και αν παιξεις με ΑΟ...΄
|
||||
|
||||
![]()
Δέν μπορώ να το καταλάβω ενασ φιλος 200 μετρα μακριά εχει ph γύρο στο 7 και πιο χαμηλή σκληρότητα , μήπως είναι κατι στο ενυδείο που τα ανεβάζει . Να κάνω αλαγή νερού και να μετρήσω ξανά ?
------------------------- Πληροφορίες Διαστάσεις:100*40*50 Όγκος:180 Κατηγορία:κοινωνικό Φυτά: Anubias barteri var. nana Ψάρια / ¶λλα είδη:-- Διακοσμητικά υλικά:Υπόστρωμα flourite , χαλαζιακό χαλίκι μαύρο 5 εκ. 2 ρίζες Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 1 plant power 30watt και 1 λευκή 30watt Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Φιλτράρισμα:eheim aquaball 2212 Θερμοστάτης: JAGER 150 Watt Λίπανση: - Παροχή CO2 : 2 * diy co2 1.5 lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 17-08-10 στις 23:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για να δεις αν ανεβαζει τις σκληροτητες κατι απο το ενυδρειο κανε μια μετρηση στο νερο του δυκτιου.
Τα χαρτακια που εκανες τις μετρησεις μηπως ειναι ληγμενα η δε τα χρεισιμοποιεις ακριβως οπως λεει στις οδηγιες? Δε φημιζοντε και για την ακριβεια τους |
|
||||
|
||||
![]()
Ληγμένα δεν είναι δανικά ήτανε , για πείτε καποια αξιοπιστα...θα δοκιμάσω με νερό βρύσης και θα σας πω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αξιόπιστα είναι σίγουρα τα υγρά τεστ της API.
|
|