|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
μήπως γνωρίζει κάποιος, ποιά είναι η επιστημονική ονομασία των σαλιγκαριών που βρήσκουμε στην θάλασσα κοντά στην ακτή, πάνω στους βράχους? Δεν εννοώ τις πεταλίδες αλλά αυτά που κάποιοι ονομάζουμε ''στρουμπίλια'' και πολλές φορές τα βάζαμε για δόλωμα. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιο τέτοιο site είχα στο μυαλό μου . Είναι κάποιο είδος monodonta .
Θα το παρακολουθήσω μέσα στο ενυδρείο και θα δω ποιό ακριβώς είδος είναι . Ευχαριστώ πολύ ------------------------- Εννοώ ότι από την ονομασία στα λατινικά που μου έδωσες , μπόρεσα να βρω κάποιο site . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MINA : 03-08-10 στις 14:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω αύριο με τη φωτό ενός φίλου επειδή τη δική μου την έχει το έταιρον ήμισυ στην Καλαμάτα.
![]() Παναγιώτης |
|
|||
|
|||
![]()
Στέλνω φώτο, αν και δεν είναι ότι κάλύτερο. Το σαλιγκάρι είναι στην δεύτερη κάτω δεξιά.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το '' έταιρον '' γράφεται '' έτερον '' . Συγγνώμη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια | yllop | Σαλιγκάρια | 7 | 03-01-11 21:50 |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-09 12:55 |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Κατάλογος με τα ψάρια της Ελλάδας ή της Μεσογείου ? | PLUTON | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 12-07-05 22:32 |