|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας,
ειχα πρωαναφερει σε προηγουμενο θεμα μου τη νεροχελωνα μου που ειχε αριχισει να μαλακωνει το καβουκι της.ευτυχως δοξα το Θεο με λιγο συμπληρωμα βιταμηνων,αλλαγη διατροφησ και περισσοτερες ωρεσ στον ηλιο η χελωνιτσα εγινε περυκι και το καβουκι της ειναι σκληρο σα πετρα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με το δέρμα είναι φυσιολογικό, απλά να προσέχεις μην μιλάμε για υπερβολική αλλαγή δέρματος συνέχεια. Αποτελεί δείγμα ότι παραταΐζεις και μεγαλώνει πολύ γρήγορα ή και υψηλής θερμοκρασίας. Είσαι σίγουρη πάντως ότι είναι δέρμα και όχι κανένας μύκητας ε;
Τις γραμμές δεν μπορώ να τις δω γιατί μπαίνω με κινητό. Αν ξέρει κάποιος άλλος μέχρι να τα καταφέρω να δω σε οθόνη της προκοπής! ![]() Α, και συγχαρητήρια για την προσπάθεια με το καβούκι! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
![]() ------------------------- να ροτισω και κατι αλλο,το καβουκι τησ χελωνασ πισω ποντα στην ουρα δν ειναι λιγο πιο μαλακο παντα,αλλα μονο σε αυτο το σημειο
COOL:the magic word ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη αλεξανδρα : 03-08-10 στις 09:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δεν το λέω με μεγάλη σιγουριά, αν και το έχω δει σε όλες τις χελώνες που έχω πιάσει και το έχω διαβάσει από άλλους. Έχω καταλάβει ότι είναι το τελευταίο μέρος που θα σκληρύνει, οπότε έτσι θα καταλάβεις πότε έχει διορθωθεί πλήρως το ζήτημα.
------------------------- Προσπαθώ με κόπο να διακρίνω τις γραμμές που λες και έχω την αίσθηση ότι είναι απλά από την αλλαγή των φολίδων και με τον καιρό θα διορθώνεται. Αν βλέπει κάποιος πιο καθαρά κάτι διαφορετικό ας μας πει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exelix : 03-08-10 στις 09:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εχεις δικιο και ειναι απλα απο την αλλαγη των φολιδων ,αυτο που ελεγα πριν οτι το καβουκι στο πισω μεροσ πανω απο την ουρα ειναι πιο μαλακο δεν το εχω διαβασει πουθενα απλα το εχω παρατηρισει σε ολεσ τισ χελωνεσ που ειχα και εχω και με τον καιρο υπεθεσα οτι ειναι το φυσιολογικο αλλα ρωτησα για καλο και για κακο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βοη9εια ,πριν απο 2 μερες ενω πηγαιναν ολα μια χαρα σηνεβη κατι καινουριο.μια απο τις 2 χελωνεσ κανει σαν να μην μπορει να βουτησει.την πρωτη μερα προσπαθουσε να κατεβει στον πατο αλλα δεν μπορουσε.χθεσ και σημερα μπορει να βουτησει αλλα σχετικα γρηγορα η ανωση την σπροχνει προσ τα πανω,ακομα και αν την πιεσω ελαφρα προσ τα κατω ,γρηγορα χωρις να κανει καμια κινηση ανεβαινει προσ τα πανω
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο παλι ????????? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-11-09 16:56 |
Tι ειναι αυτο παλι? | Nik25 | Δίσκοι | 8 | 20-01-09 21:04 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | tonisgr | Χρυσόψαρα | 4 | 02-01-09 15:59 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | octania246 | Malawi | 2 | 28-11-08 12:47 |
Τι ειναι αυτο παλι? | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 09-02-08 12:59 |