|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά SOS!!! Ψάχνω να βρω υπερμαγγανικό κάλιο και δεν βρίσκω πουθενά! Έχει κανείς κάποιο φαρμακείο υπόψη του που να πουλάνε (κατά προτίμηση προς βόρεια προάστια ή κέντρο); Έχω πάει σε 8 φαρμακεία και μου λένε ότι δεν χρησιμοποιείται κτλ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χημικά προϊόντα πρέπει να έχουν τα καταστήματα με γεωργικά φάρμακα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι το θες το PP??
Ξέρεις να το δουλεύεις ? Γνωρίζεις ότι χρειάζεται τεράστια προσοχή για τα μάτια κτπ ?
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά βρήκα τελικά φαρμακείο που να χει, ευχαριστώ πάντως! Ξέρω να δουλεύω χημικά οπότε δεν νομίζω να χω πρόβλημα (έχω διαβάσει και για τη χρήση του υπερμαγγανικού). Επίσης το ενυδρείο δεν έχει ψάρια, για απολύμανση το θέλω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσοστό καθαρότητας νιτρικού καλίου | neos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-10 21:17 |
Περι αναγακιότητας Καλίου | kalaxan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-01-10 20:31 |
Διάλυμα Θειικού καλίου | kostas_dimi_xapsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-09 07:10 |
Αναζήτηση βράχου | angel1984 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-07 14:04 |
Διάθεση Νιτρικού Καλίου (ΚΝΟ3) από τα γραφεία του συλλόγου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 27-03-06 15:21 |