|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννησαμε κυριοι...
![]() ![]() ![]() Μολις ειδα 5 μικρα και την μαμα να κανει επιθεσεις κατα παντων μεσα στο μικρο 40αρι. Δυσκολα θα τα καταφερουν αλλα ειναι μια αρχη. Μονο ο αρσενικος μπορει να πλησιασει καπως,οι αλλες 2 θηλυκες ειναι κρυμενες... Σκεφτομαι στο αμμεσο μελλον να απομονωσω το γονιμο ζευγαρι για να επιτυχω μεγαλωμα των μικρων. Προς το παρον βαζω μπρος αρτεμια... Ειμαι πολυ χαρουμενος!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν(ευχομαι να σου ζησουν ολα).Παντα τετοια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Γιαννη...
Δυσκολα θα τα καταφερουν σε τοσο μικρο χωρο και με αλλες θηλυκες μεσα αλλα ειναι μια αρχη.
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε μου, να σου ζησουν και καλη συνεχεια!
![]() Στις γεννες θα δεις υπεροχες συμπεριφορες κυριως απο τη μητερα...
|
||||
|
||||
![]()
ειδες που στα 'λεγα ;
μπραβο , καλα μεγαλωματα |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο,μπράβο!
¶ντε να διαδώσεις το είδος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να στε καλα ρε παιδια...
Αν και πιστευω πως αργησα να δω την γεννα και το χασαμε το ματς. Ελπιζω στην δευτερη!
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή, σύντομα θα έχεις άλλη γέννα...
Καλες αναπαραγωγες και είμαι σύγουρος ότι θα διαδωσεις το είδος (και προς τα βόρεια) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ελπιζω σε 2η γεννα...
Οσο για την διαδωση του ειδους να ειστε σιγουροι πως αν εχω επιτυχημενη γεννα θα παρετε ολοι οι απιστοφιλοι...
|
||||
|
||||
![]()
Νεα απο το μετωπο...Δυστυχως δυσαρεστα!
Τα μικρα φαγωθηκαν ηδη και το κακο ειναι αλλο....Οτι πλεον μονο η μητερα και ο μπαμπας ζουν,δηλαδη καποιος απο τους 2 σκοτωσε τις αλλες 2 θηλυκες σημερα το πρωι που ημουν στην δουλεια! Ειχα ηδη σκοπο οπως ειχα πει να τις απομονωσω αλλα επρεπε να ξεστησω ολο το ενυδρειο για να τις πιασω και ηθελα να δωσω μια ευκαιρια στα μικρα μερικες μερες ακομα. Δυστυχως δεν προλαβα ουτε το ενα ουτε το αλλο,ισως το οτι ειναι αγρια πιασμενα τα κανει πιο απροβλεπτα και πιο επιθετικα σε τετοιες περιστασεις,ισως παλι ειμαι εγω ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης... Τι να πω...Ειμαι πολυ στεναχωρημενος!
|
|||
|
|||
![]()
Ως κατοχος (καποτε) αρκετων αγριων νανοκιχλιδων (κυριως του γενους Apistogramma) μπορω να σου πω οτι ειναι σαφως πιο επιθετικα, ιδιαιτερα οταν υπαρχουν εισβολεις του ιδιου ειδους, στην δικη σου περιπτωση αλλα θηλυκα. Ιδιαιτερη επιθετικοτητα παρουσιαζουν τα θηλυκα που προκειται να αναπαραχθουν ή/και οταν προστατευουν τα νεογνα τους. Απλα χρειαζονται λιγη προσοχη.
Μη σε παιρνει απο κατω. Εχεις ακομα το ζευγαρι (και μαλλον την ισχυροτετη απο τις τρεις θηλυκες) που σημαινει πως υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες για επιτυχημενη αναπαραγωγη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναγεννησαμε κυριοι...
Αυτη τη φορα εχει γυρω στα 25 μικρα και σημερα τα εφερα στο εμπρος μερος του ενυδρειου. Ο αρσενικος παρακολουθει απο αποσταση αλλα δε δειχνει επιθετικος προς την μαμα και τα μωρα.Παρολα αυτα η μαμα οποιο μωρο απομακρυνεται το μπουκωνει και το γυρναει πισω στην περιοχη που μπορει να ελεγξει! Αυριο μαλλον θα ειναι σε θεση να φανε μονα τους οποτε η αρτεμια ηδη μπηκε μπροστα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma trifasciata wild caught... | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 30 | 18-04-10 11:18 |
Wild Discus (2 λεπτα αμαζωνικα) | delta66 | Δίσκοι | 1 | 17-06-08 06:36 |