|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα ενυδρειο φυτεμενο DIY 600λιτρα
το ενυδρειο εχει φιλτρο σαμπ. την εβδομαδα που μας ερχετε αλλαζω και την αμμο που ειναι απο θαλλασα με χαλαζιακη για δισκους. και πηρα την αποφαση να βαλω τιγρακια τα green barbus με τι αλλο μπορω να τα συνδιασω... αρλεκινη που μου αρεσουν γινετε η sepra tetra? για πειτε καμια γνωμη με βαση τα τιγρακια και ποσα ατομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Cherry Barbs, μελανοταινίες, ή κάποιο Loach...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλε μου...
θα τα δω και απο κοντα και θα αποφασισω κατι αλλο που να τεργιαζει?? η αρλεκινη δεν μπαινουν μαζι και σεπρα τετρα???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου το ενυδρείο σου έχει πολλές προοπτικές!
Συνέχισε έτσι το στήνεις πολύ ωραία |
|
|||
|
|||
![]()
μαλον δυσκολο το setup?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο aquascape!
Όσον αφορά τους συγκατοίκους των barbs μπορείς να βάλεις Danios, άλλα Barbs, Acaras, Eartheaters, Gouramis, Loaches, Doradids, Loricarids, Epalzeorhynchus, Corydoras. Γενικά αποφεύγεις ψάρια αργοκίνητα και με μεγάλα φανταχτερά πτερύγια. Καλή συνέχεια...
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο Barbus semifaciolatus | Christos68 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-08-06 22:19 |
Περπατω είς τα ποτάμια... Barbus Barbus είσαι 'δω;;;; | ahar | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 2 | 30-11-05 14:19 |
Eνυδρείο και barbus tetrazona | Blanch | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-07-05 15:58 |
golden barbus-σχολια. | iraklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-06-05 22:06 |
Αναγνώριση ψαριού... [Barbus titteya] | elf | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-06-04 06:12 |