|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το φυτο αυτο Αponogeton henkelianus οταν το αγορασα πριν 1μιση μηνα περιπου , ηξερα τι επαιρνα. Λεγεται οτι ειναι πολυ δυσκολο φυτο αλλα πονταρα στο γεγονος οτι θα εμπαινε στο 200αρι γαριδοενυδρειο οπου οι χαμηλες θερμοκρασιες και η συνεχης περιποιηση απο τις γαριδες θα το ευνοουσαν. Το ειχα και λιγο απωθημενο οποτε το τολμησα και σημερα με αποζημιωσε με ενα πολυ ομορφο , μεγαλο και αρωματικο λουλουδι
![]() Βεβαια το ιδιο το φυτο εχει γινει τερας και συντομα δεν θα το χωραει το ενυδρειο αλλα ειναι τοσο ομορφο που δεν σκοπευω να το βγαλω. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω λογια...
Απλα πανεμορφο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο!!!δεν ηξερα οτι βγαζει ανθος...ειναι τοσο παραξενο φυτο που πριν το δω σε εσενα δεν μου αρεσε καθολου.
|
|
||||
|
||||
![]()
και αρωματικο???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε εσύ θα μας τρελάνεις
![]() μπράβο σου!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλεξ υπέροχο άνθος
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Αλεξ.Εξαιρετικη φωτο, πανεμορφο λουλουδι, αλλα και στα σωστα χερια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα απο πιο τα πιο "δυσκολα" των φυτων οχι μονο το κρατησες σε καλη κατασταση αλλα ανθισε κιολας!!! Τι να πω ... μπραβο!!!
![]() ![]() ![]() Θα μας τρελανεις ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Είναι το ίδιο με το aponogeton madagascariensis; Είναι το αγαπημένο μου φυτό κι ήθελα κάποτε να κάνω ένα ενυδρείο μόνο με αυτό το φυτό! Ανθίζει!!!!!! Είναι αρωματικό!!!!!! ![]() Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι!!!!! ![]() εκείνα τα φύλλα σαν δίχτυ .... αααχχχχχχχ ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω παιδια.
Lucy, μοιαζει πολυ με το Α.madagascariensis αλλα ειναι πιο στενα και μακρια τα φυλλα του. Γινεται και αυτο τεραστιο ! Μια φωτογραφια στην αρχη της αναπτυξης του με μια CRS να κανει αντιθεση πανω στο φυλλο-ρακετα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως όλα τα φυτά σου είναι και αυτό πανέμορφο!
Θα πλήρωνα και εισιτήριο για να βλέπω τα ενυδρεία σου ... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω Θοδωρη , ελπιζω καποτε να τυχει να ερθεις απο το σπιτι μου να πιουμε καφε μπροστα στα ενυδρεια μου και θα σου βγαλω εγω free card να μην πληρωνεις εισιτηριο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε ότι πιάνεις γίνετε χρυσάφι, συγχαρητήρια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθισμενο Pistia stratiotes | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-04-10 22:12 |
Πρόβλημα με aponogeton | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-03-09 00:49 |
ανθος aponogeton crispus | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 30-11-08 12:19 |
Κλαδεμα σε Aponogeton crispus? | maikl | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-09-08 11:18 |
Αponogeton crispus | anasios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-01-08 00:17 |