|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας..Μηπως μπορω να βαλω σε ενυδρειο 75 λιτρα που εχω 7 γκαπακια και 8-10 νεον;
|
|
|||
|
|||
![]()
πολλα σεναρια για το αν γινεται η οχι...
εγω αν και δεν το εχω δοκιμασει εχω καταληξει πως μπορει να γινει μονο εφοσον δεν χρησιμοποιεις 100% νερο βρυσης, αλλα ενα ποσοστο απο οσμωση... αν κανεις παντως ενα search θα βρεις αρκετες αποψεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλη ιστορια με λιγα λογια..Κατι αλλο που θα ταιριαζε με τα γκαπακια μου που να πηγαινουν και σε κοπαδι στα λιτρα που ειμαι τωρα δεν υπαρχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
ξιφοφοροι, πλατυ, μολυ, ιριαθερινα, φουρκατους αυτα μου ερχονται πολυ προχειρα...
αμα παλι δεν εισαι απο αυτους που θελουν να κρατανε "καθαρες ρατσες" μπορεις να βαλεις και εντλερ που ειναι συγγενικο ειδος των γκαπυ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα δεν το βλεπω να κανω καμια κινηση...Μπορω μηπως να βαλω γαριδες αν ναι τι ειδος και ποσες..
|
|
|||
|
|||
![]()
βαλε τσερι που ειναι κι ευκολες, βαλε 7-8 και θα γινουν αυτες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
Πρόβλημα με neon | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-07 17:48 |
Neon, guppies, cories, mollies μαζι? | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-05-04 12:29 |