|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Εχω μια απορία για το sub... εχω ενα ενυδρειο 54 λίτρα fish only (60x30x30) και μου περισεύει ενα ακομα 56λιτρα διαστασεων (70x20x40) το οποιο θέλω να το κάνω sub. Χωρος να το βάλω απο κάτω δεν υπαρχει, και σκέυτηκα να το βάλω απο πίσω απο το ενυδρειο αλλα δεν μπορώ να βρώ κάποιον τρόπο να δουλέψει χωρις να χρειαστεί να κάνω τρύπες... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μπορεις να βαλεις μια εξωτερικη υπερχειλιση της tunze 1200λ την ωρα και θα δουλεψει...
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
το ειχα σκεφτει και για κατι τετοιο απλα ελεγα σε κατι πιο οικονομικο...
Δηλαδή: αμα άβαζα μια απλη αντλία στο sub και τραβούσε νερό απο το ενυδρείο δεν υπαρχει καποιος τρόπος να το γύριζα πίσω? Το sub είναι 10 εκατοστα πιο ψηλό απο το ενυδρείο.... ------------------------- Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα να ρωτήσω εδώ και κάτι ακόμα... (ασχετο εντελώς με το θέμα) Τα κωπήποδα που υπάρχουν στα ενυδρεία μόνο μέσα απο ζωντανό βράχο μπορούν να ερθουν??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 26-06-10 στις 14:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς θέλει ή τρύπα ή εξωτερική υπερχείληση.
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε πάω σε εξωτερική υπερχείληση...
Η τιμή της είναι στα 160¤ ? Δέν υπάρχει κάτι πιο οικονομικό σε υπερχείληση??? |
|
||||
|
||||
![]()
Φτιάχνει ο Dream Waters, δεν ξέρω τι λέει ως κατασκευή, αλλά για ρώτα τον.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
d.i.y co2 απορία | DeAdMeAt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-05-10 13:30 |
Απορία με KH | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 28-11-09 16:02 |
Απορία | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:32 |
απορία co2..... | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-09-06 16:46 |