|
|
||||
|
||||
![]()
απ'οτι θα δειτε και στο βιντεο, το σκαλαρακι δεν ειναι στα καλυτερα του απο το πρωι που το παρατηρησα... αυτη τη στιγμη καθεται στον πατο κατω απο ενα φυτο και περιμενει να ερθει η ωρα του απο οτι καταλαβα... παρομοια συμπεριφορα παρατηρω και απο ενα ruby ... αν προσεξετε στο βιντεο ισα ισα που επιπλεει το σκαλαρακι και μαλιστα το τσιμπολογανε ο ξιφοφορος και ο αλμπινο... χθες εκανα μια ακομα μεγαλη αλλαγη νερου και προσθεσα και βακτηρια... απο αμελεια μου ομως επειδη το μπουκαλακι απο τα βακτηρια δεν εχει τη γνωστη "ταπα" και δεν το προσεξα, εριξα αρκετα περισσοτερο απο οτι συνισταει στη δοσολογια... υπαρχει περιπτωση αυτο να εκανε κακο ή απλα ειναι το αναμενομενο αποτελεσμα απο τις κακες μετρησεις που εχω ???
υγ. μολις παρατηρησα οτι ηδη αρχισε να χανει καποια λεπια (προφανως απο τα τσιμπολογηματα ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jQpad8tItUY ΕΝΤΙΤ Μετρησεις πριν απο λιγο: NO3: 50 NO2: 1 GH: 8 KH: 10 pH: 8 Cl2: 0 |
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορεις βαλτο καπου μονο του να μην το τσιμπανε τα υπολοιπα,
μεχρι να σου πουν και οι υπολοιποι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το κακο ειναι οτι τραβαει τα βλεματα... κατι σαν μαγνητης... ειδικα ο ξιφοφορος το εχει ταραξει στα τσιμπηματα ------------------------- ΕΝΤΙΤ: να το βαλω σε μια γεννηστρα που εχω προσωρινα μεσα στο ενυδρειο ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sir George : 25-06-10 στις 12:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα αν μπορεις μετρα αμμωνια φοβαμαι μηπως παιζει αστρωτο φιλτρο και το ph δεν ειναι οτι καλυτερο για το σκαλαρι σου, θελει μαλακο με χαμηλες σκληροτητες (μιλαω για το ιδανικο).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δυστυχως εχεις αστρωτο φιλτρο,ψαξε για μπολι επιγοντως,θα χασεις ολα σου τα ψαρια τα οποια παρεπιπτοντως δεν τεριαζουν μεταξυ τους....δρασε αμμεσα
![]()
|
|