|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για να ακουσω καμια προταση για 60λιτρο..
εκτος απο τα κλασσικα γκαπακια...γτ τωρα εχω.. το ενυδρειο μου ειναι φυτεμενο με ψιλικοκκη αμμο. το νερο εχει παραμετρους που χρειαζονται τα γκαπακια για να καταλαβετε.. και δεν δυναται τωρα να το μαλακωσω με α/ο.. κατι που γενικα να μην πολυγενναει γτ δε λεω για αρχη ειναι οτι πρεπει παιρνεις μεγαλη χαρα αλλα αργοτερα γινεται πανικος.. ελα να πετφουν ιδεες στο τραπεζι!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ΕΝΑ ειναι το απολυτο ψαρι για το ενυδρειο σου CPD !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη ιδεα το εχω στο νου..κι αυτα δε γεννανε ομως αρκετα(ή τα μπερδευω με τα εντλερακια)???και νομιζω οτι πολυ μικρα και δε θα φαινονται καθολου...
![]() ποσα μπορω να βαλω στα λιτρα μου??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν τόσο μικρά όσο νομίζεις κι είναι απίστευτα ψαράκια !!!!
|
||||
|
||||
![]()
καμια αλλη ιδεα???για να ακουσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες τίποτα σε ξιφοφόρους...ή μόλλυ
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ο φιλος μας δε θελει να βαλει αλλα ζωοτοκα...εφοσν εχει ενα θεμα με τις γεννες...κι εγω cpd θα σου προτεινα..
|
||||
|
||||
![]()
ξιφοφοροι και μολλυ δε μπενουν σε 60 λιτρο
θελουν μακρος ενυδρειου οχι μικροτερο του μετρου
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία φίλε του συγκεκριμένου ψαριού να το γνωρίσω, θα σου ήμουν ευγνώμον.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://celestialpearldanio.com/
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπασματα για 60λιτρο | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 13-04-10 18:16 |
Νεο 60λιτρο.. ιδέες? | coldnpale | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-02-10 23:41 |
νεο 60λιτρο με σκαλαρια | jasperaki81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 11-11-09 23:27 |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |