|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως (φαντάζομαι) πολλοί από εδώ μέσα έχω κι εγώ το πρόβλημα του φοιτητή... Η εξεταστική τελειώνει σε 20 μέρες και θα πρέπει να φύγω να πάω κι εγώ σπίτι μου! Καμιά ιδέα για τα πολλά ψαράκια μου; Δύσκολο να βρω κάποιον να έρχεται να τα φροντίζει αλλά και δε θέλω να τα χάσω...
Μήπως οι πιο παλιοί του χόμπυ έχετε βρει καμιά φόρμουλα φιλοξενίας ή καμιά λύση τέλος πάντων;
|
||||
|
||||
![]()
1) τα παιρνεις μαζι 2)αυτοματη ταιστρα αυτοματες αλλαγες 3) τα χαριζεις και ξεκινας απο την αρχη οταν σ δοθει η ευκαιρια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Για απουσία 45 τόσων ημερών ούτε λόγος να γίνεται για αλλαγές και ταΐστρες. Οπότε σου μένουν οι λύσεις: Τα παίρνεις μαζί σου ή τα χαρίζεις.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ηξερα οτι ειναι 45+ ...
---------------------------- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφου λεει 1μιση μηνα βρε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα!
![]() ![]() Να τα πάρω μαζί δε γίνεται, είναι πολλά... Ήλπιζα να εκπαιδεύσω κάποιον που θα είναι εδώ και να έρχεται αλλά δεν έκατσε... Ευχαριστώ πολύ πάντως!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
ενάμιση χρόνο μετά... | dimitris21 | Δίσκοι | 42 | 23-10-09 20:57 |
Απουσία 4 ημερών... | torto | Χρυσόψαρα | 3 | 19-07-04 18:12 |