|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατα λαθος,ξεχαστηκα κιολας ξεπλυνα τα σφουγγαρια απο το φιλτροκουτι με νερο βρυσης απ ευθειας,και τωρα το ενυδρειο μου ειναι θαμπω.Εδω και 3 μερες ριχνω βακτηριδια δεν ταιζω πολυ τα ψαρακια μου,και παλι παραμενει θαμπω.Επισης εχω κανει και μια αλλαγη νερου,το 30% περιπου και παλι προσθεσα aquatan και μετα απο μια ωρα βακτηριδια παλι..
Θα περιμενω πολυ για το ξεθαμπωμα ή εχω κανει κατι λαθος!! Αααα υπ οψην τα νουμερα που μετραω ειναι μηδενικα!! και νιτρικα και αμμωνια και σκληροτητα νερου Υ.Γ το νερο πριν ηταν πεντακαθαρο και μετα απο αυτο εγινε ετσι!! Παιζει να εχουν χαλασει και τα σφουγγαρια και τα siporax??? Ευχαριστω παιδια!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
????????????????? μηδενική σκληρότητα; Τι δεν λες σωστά; Βρες ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μπόλι!!!
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη!! σκληροτητα νερου 6.8
|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο έχει σημασία στην παρούσα φάση αυτό! (To ph)
Παίζει ρόλο στην ψαροσύνθεση κυρίως και δευτερευόντως στα φυτά. Βρες μπόλι!
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς βάλε και μια αεραντλία και αύξησε την ανατάραξη της επιφάνειας.
Μήπως εννοείς pH; |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το PH εννοω!!!
Εβαλα και δευτερη αεραντλια!!! Δηλαδη τωρα εχω σκοτωσει τα βακτηρηδια που ειχαν δημιουργηθει μες το φιλτρο?? ------------------------- Επισης ποτε δεν εχω βαλει μπολι στο ενυδρειο μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dodos : 13-06-10 στις 22:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο σφουγγαρια εχεις μεσα στο φιλτρο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω σφουγγαρια και μακαρονια(siporax)
------------------------- μηπως πρεπει να βαλω και ανθρακα?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dodos : 13-06-10 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=exelix;456171]Αν μπορείς βάλε και μια αεραντλία και αύξησε την ανατάραξη της επιφάνειας.
Τι θα κερδισει με την προσθηκη της αεραντλιας εαν εχει καλη αναταραξη της επιφανειας του νερου;Το προβλημα του ειναι οτι επλυνε τα υλικα του φιλτρου με νερο απο την βρυση και οχι η ελειψη οξυγονου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το θολο νερο (bacterial bloom) αποτελειται απο βακτηρια που καταναλωνουν πολυ οξυγονο με αποτελεσμα σε εσχατες περιπτωσεις να γινεται το νερο του ενυδρειου υποξικο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οξυγονωσης(εκτος και εαν δεν υπαρχει καλη οξυγονωση).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph νερου!!!! | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 09-04-09 15:24 |
Αγχος με την οξυγονωση νερου | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 03-02-09 17:37 |
χημεια νερου | Γιώργος06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-11-07 14:40 |
Νο3 και αλλαγες νερου | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 16-05-07 13:46 |
Aναπλήρωση νερου | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 13 | 13-01-07 18:15 |