|
![]() |
#1 |
πμορω να βαλω φροντοζα σε 70λ ενυδρειο...?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μια ρωτηση παιδια εχω ενα ενυδρειο 72*31*31...
![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 8283
|
|
||||
|
||||
![]()
Frontosa με τίποτα.Δες τα Μούλτι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι αυτα??
|
|
|||
|
|||
![]()
35 εκ ψαρι δεν θα χωραει ουτε να στριψει (κι αυτο θαναι το μικροτερο προβλημα σε τοσα λιγα λιτρα).
Περιεγραψε λιγο το ενυδρειο για να σου πουμε καποιες προτασεις. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφού όμως το ενυδρείο σου θα φτιαχτεί από την αρχή, τί είσαι έτοιμος να κάνεις από όλα αυτά? Εννοείται ότι οι φροντόζες είναι ήδη παρελθόν για ένα τόσο μικρό ενυδρείο. Tα μούλτις είναι και αυτά αφρικανάκια που μπορούν να μπούν σε μικρά ενυδρεία, όπως και το δικό σου.
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα με το ψαρι που θα επιλεξω θα διαμορφωσω και το ενυδρειο...Απλα δεν εχω καταληξη σε τι ειδους ψαρι ....Σλιρο νερο εχουμε παντως εδω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες όμως πρώτα, αν σου αρέσουν τα άδεια κελύφη σαλιγγαριών, ο άμμος και οι πέτρες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΟΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ | zagorakis | Tanganyika | 15 | 30-11-10 12:42 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε ενυδρειο 80λιτρα? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-05-09 17:06 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |