|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
τι ειναι παλι τουτο?αναγνωριση
τι ειναι παλι τουτο το ατιμο??
|
|
||||
|
||||
νομιζω λεγεται Ramshorn snail
περιμενε και καποιον πιο εμπειρο να απαντησει γιατι δεν ειμαι και σιγουρος 100 % |
|
||||
|
||||
Σαν σαλιγκάρι μοιάζει
|
|
||||
|
||||
ειναι ομορφο παντως!
|
|
|||
|
|||
καποια πιο σιγουρη αποψη για το τι ειναι???γιατι διαβασα για τα ramson οτι τρωνε τα φυτα.....αν ειναι τα απομακρυνω οσα βλεπω...
|
|
||||
|
||||
δεν τρωει φυτα το συγκεκριμενο,μην φοβασαι,εσυ πρεπει να διαβασες γι'αυτο Giant Ramshorn Snail
|
|
|||
|
|||
Το σαλιγκαρακι αυτο λεγεται Planorbis corneus και θα φαει φυτα μονο αν δεν βρισκει τιποτ αλλο να φαει. Λιγη προσοχη μονο να ελεγχεις τον πληθυσμο του γιατι οταν βρει καλες συνθηκες αναπαραγεται με πολυ υψηλους ρυθμους.
Το κοινο τους ονομα ειναι ramshorn snails. Το Giant Ramshorn (Μarisa cornuarietis) ειναι αλλο ειδος τελειως διαφορετικο και μεγαλυτερο και τρωει φυτα. |
|
|||
|
|||
καλησπερα σε ολους!οπως μου ειχε γραψει ο φιλος raven το σαλιγκαρι δυστυχως ή ευτυχως βρηκε καλες συνθηκες και εχει γεμισει το ενυδρειο μου με μικρα σαλιγκαρακια............πρεπει να τα απομακρυνω τα περισσοτερα.......τι να κανω?????ειναι πααααααααρα πολλα...
|
|
||||
|
||||
μπορω να βαφτισω ενα απο αυτα?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο παλι ????????? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-11-09 16:56 |
Tι ειναι αυτο παλι? | Nik25 | Δίσκοι | 8 | 20-01-09 21:04 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | tonisgr | Χρυσόψαρα | 4 | 02-01-09 15:59 |
Τι ειναι παλι αυτο?? | octania246 | Malawi | 2 | 28-11-08 12:47 |
Τι ειναι αυτο παλι? | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 09-02-08 12:59 |