|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθές το απόγευμα είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και είπα να στήσω επιτέλους ένα "αρωματικό" μικρό Ταγκανικάνικο.
![]() Πληροφορίες: Διαστάσεις: 60 μήκος χ 50 βάθος χ 40 ύψος Όγκος : 120 λίτρα εκ των οποίων τα 40~ λίτρα είναι φίλτρο πλάτης Φυτά : 3 ρίζες Crinum Thaianum Ψάρια : 6-7 μικρά Neolamprologus Leleupi "Karilani" (4,5-5 μηνών) προς το παρόν και περιμένω ένα ζευγαράκι Julidochromis regani (απο τον Ζ.Χ.-ακούς βρε?) Διακοσμητικά υλικά : Πέτρες βασάλτη και δενδρόπετρες, χαλαζιακή άμμος χύμα και Hagen, 4 κιλά Tropical marine sand. Φόντο : Πράσινο πλέξι γκλας Φωτισμός : Λάμπες φθορισμού λευκές Διάρκεια φωτισμού : 7-8 ώρες Φιλτράρισμα : Φίλτρο πλάτης 40 λίτρων με σφουγγάρια και 10 λίτρα substrat+siporax, με κυκλοφορητή eheim compact 300 λίτρα/ώρα Θερμοστάτης : Jagger 100 w Παράμετροι Ph : 8,2 Gh : 15 Kh : 14 NH3/NH4 : 0 NO2 : 0 NO3 : 5 Θερμοκρασία : 26 οC Για τις ευπρόσδεκτες παρατηρήσεις σας,περιμένετε λίγο μέχρι να βάλω καμμιά φωτογραφία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αναρωτιέμαι τι άρωμα θα έχει...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να υποθεσω οτι τα leleupi ειναι προσωρινα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται πόσο θα ορίσουμε το προσωρινό
![]() αν σε 5 μήνες έγιναν 1,5 πόντο τότε είναι λίγο πιο μακροπρόθεσμο ![]() ------------------------- Δεν μπορώ να το περιγράψω.Θα σου στείλω ένα μπουκαλάκι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 12-05-10 στις 11:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να και μερικές φωτογραφίες (λυπάμαι για την ποιότητα που σίγουρα αδικεί το ενυδρειάκι μου
![]() Βαράτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε δεν μου κάθετε καλά στο μάτι η σύνθεση με τις πέτρες... νομίζω ότι θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με ενός είδους πέτρας...
Τα ψαράκια βλέπω ρίξαν μπόι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εφόσον χρησιμοποιούσα 2 ή περισσότερα είδη πέτρας θα τα ανακάτευα μεταξύ τους και δεν θα έκανα δύο ξεχωριστές στίβες, για να δώσω μεγαλύτερη οπτική ομοιογένεια... Μάλλον θα απέφευγα τις εντελώς τετραγωνισμένες πέτρες. (Υπάρχει στοκ βαλσάτη εάν θέλεις) Από λειτουργικής άποψης πάντως μια χαρά τα βλέπω τα ψαράκια σου... Μια χαρά παιδικός σταθμός είναι!!! Και η ώρα της εκδίκησης!!!! χεχεχεχε!!! Το φόντο (ξέρω δεν αλλάζει) θέλει.... κάτι, τελος πάντων!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με "άρωμα" Αφρικής | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 60 | 25-10-10 21:52 |
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! "το καινούριο μου ενυδρείο!!!!!!!" | wored_span | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 24-11-08 04:00 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |