|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια, οπως λεει ο τιτλος
ηρθε η ωρα μου κ μενα, νε ντυνουν στο χακι, αλλα τι κανουμε με το ενυδρειακι; να πω λοιπον οτι η γυναικα μου δεν το συμπαθει καθολου το χομπι, ασε που ειναι κ εγκυος κ με τα νευρα τις μπορει να αδιασει μισο κιλο fairy μεσα... αρα; αδιεξοδο. μιλαμε για ενα φουλ φυτεμενο με ευκολα φυτα αλλα αρκετα πικνοφυτεμενο, με 92 μικτα λιτρα κ 108 βατ οβερτανκ φωτησμο κ φουλ seachem λυπασματα με εξελ + diy co2. λοιπον αγορασα αυτοματη ταιστρα κ εν μερη βγαζω ενα προβλημα απο την μεση, κ ψηνω κ την γυναικα μου να αναλαβει τα λυπασματα, καλα μεχρι εδω, αλλα θα χρειαζομαι καθε 10 μερες κλαδεμα με την τωρα αναπτυξη, κ ρωταω, επειδι δεν υπαρχει περιπτωση να βαλει τα χερακια της μεσα στα βρωμονερα οπως λεει, αν βγαλω την μια λαμπα κ πεσω στα 54βατ σε 92 μικτα λιτρα κ με τα μισα λυπασματα θα εχω κ μιωση της αναπτυξης; κ κατι αλλο αν φερνω τον αδερφο μου για αλλαγη καθε 2η βδομαδα θα ειναι καταστροφικο; αυτα θυμαμαι τωρα, αν καποιος εντοπιζει κιαλλο θεμα ας το συζητησουμε μπας κ βρω καμια λυση κ αντεξει το καιμενο μου για αυτο το καταραμενο 9μηνο... |
|
||||
|
||||
![]()
δωστο στον αδερφο σου ρε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπα ουτε αυτος πολυγουσταρει, με γκρινια
θα ερχχετε για τις αλλαγες.... ειμαι σε μεγαλο διλιμα, μεχρι να το ξεστισω σκευτικα |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και η περιπτωση να το μεταφερεις καπου αλλου ..(ισως λεω ισως σε καποιο αλλο μελος)
|
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται να αποσυνδεσεις την 1 λαμπα; Αν περνουν απο 1 ballast και οι 2 λαμπες νομιζω δεν γινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ξερω αυτο, το πολυ πολυ του βαζω
το καπακι του με 40 βατ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην καλη θητεια κ κοιτα να περασεις καλα γιατι ειναι πλεον λιγοι μηνες διακοπων.οσο για το ενυδρειο ειναι αμαρτια να χαλασεις τον κοπο σου κ την ευχαριστηση σου για λιγους μηνες αποχης.ασε που θαναι οτι καλυτερο να το χαζευεις σε καποια αδεια κ ποσο μαλλον με το παιδακι σου αργοτερα(αντε με το καλο).προτεινω λοιπον απτην μερια μου να το δωσεις σε καποιον ξαδερφο η' φιλο(ακομα καλυτερα αν ασχολειτε) η' Πες σε κανεναν γονιο να στο φροντιζει οταν θα πηγαινει στην γυναικα σου.ειναι αμαρτια παντως να το χαλασεις!γνωμη μου παντα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οταν ενα φυτεμενο αφηνεται στην τυχη του ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-12-09 16:15 |
Οταν στρώσει το ενυδρειο πόσο μπορεί να μείνει χωρίς ψάρια? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-11-07 23:38 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
εχει βαλει κανεις χταποδι μεσα στο ενυδρειο του; | jovanis | Παραλία - Beach Bar | 1 | 01-10-04 13:37 |