|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα στην πρωινη φρουρα!!Εχω ενα JUWEL RIO 180 και δεν ξερω το φιλτρο ποσο νερο ανακυκλωνει ανα ωρα..απλα γραφει Compact H.Ξερει καποιος να μου πει?
Ευχαριστω!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
600 lt/h
Το γράφει στο site της Juwel αν πας στα ανταλλακτικά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εξωτερικά έχουν περισσότερα λίτρα για να τα γεμίσεις με υλικά.
Αν μιλάμε για εξωτερικό με τα ίδια lt/h καί ίδια χωρητικότητα κάδου, το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι κερδίζεις χώρο στο ενυδρείο (αν βγάλεις το εσωτερικό) και είναι πιο πρακτικό στο καθάρισμα. Με την έννοια ότι όταν το καθαρίζεις δεν γυρίζουν βρωμιές μέσα στο ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχή αν πας να το αντικαταστήσεις με εξωτερικό φίλτρο (εγώ το έκανα): θα χρειαστείς περίπου τα διπλά λίτρα από τα 600 που γυρίζει το εσωτερικό σου.
Ο λόγος είναι ότι τα λ/ώρα που δίνουν οι κατασκευαστές αφορούν την αντλία σκέτη, χωρίς υλικά, σωλήνες, υψομετρική διαφορά που πρέπει να ανεβεί το νερό, κλπ. Οπότε το eheim εcco pro 300 που λέει 720 l/h π.χ. εμένα μου έβγαζε γύρω στα 400. Το JBL e900 που λέει 900 l/h, γύρω στα 450-500. Και με τα εξωτερικά φίλτρα θα πρέπει να καθαρίζεις τους σωλήνες για να έχεις καλή απόδοση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy φιλτρο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 28-02-10 04:29 |
φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-01-10 10:36 |
Εξ.φιλτρο και διαχυση CO2 | kill_bill | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-04-08 12:39 |
Φιλτρο | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-03-06 00:19 |
φιλτρο.... | silver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-04 17:20 |