|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερεις κανεις παιδια αν η αμμος που πουλαει ο ερμης (συγκεκριμενα η ψιλοκκοκη κιτρινη)(μου εδειξε 4 ειδη που προτιμαμε εμεις οι χομπυστες μου ειπε η πωλητρια και πηρα αυτην)ειναι μη ασβεστολιθηκη ??γιατι φτιαχνω ενα 400 λιτρο το οποιο το γεμιζω μονο με οσμωση.και ενω εχω βαλει την αμμο και το εχω γεμισει 50 λιτρα νερο οσμωσης κανω τεστ ph και δειχνει 8,4 gh 4.ενω η οσμωση μου δινει ph 6,4.τι να κανω θα πεσει το ph η τωρα που ειναι νωρις να σκεφτω να το κανω σκληρου νερου φυτεμενο χωρις να παιδευτω με οσμωση ???
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν την ξεπλυνα γιατι ηταν 50 κιλα και η αληθεια ειναι οτι βαριουμουν.τωρα πως συνεχιζω?γιατι εχει τοσο νοημα το πλυσιμμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν την επλινες ??
δεν ειναι βουρκος το ενυδρειο ? 99 % αυτο ειναι
|
|||
|
|||
![]()
φιλε γνωμη μου ειναι οτι αυτη η αμμο εχει 2 κακα και ενα καλο
ΚΑΚΑ 1)Θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ καλο ξεπλυμα ( μιλαμε το 25κιλο το επλυνα 4 φορες και οταν το εβαλα στο ενυδρειο εβγαλε και αλλη βρωμα ) 2)δεν ειναι η ΚΑΤΑΣΠΡΗ ΚΑΛΟ 1)ειναι φτηνη αν ειναι ευκολο βγαλτην απο μεσα , πλυνε ΚΑΛΑ , καθαρισε και το ενυδρειο σου και μετα παλι μπλουμ μεσα . |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγο θολο το νερο αλλα πιστευα οτι θα κατσει η βρωμια.οκ θα την πλυνω,αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μεγαλωνει το ph σαυτην την περιπτωση,τι επιδρα δηλαδη?η βρωμια της αμμου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αμμος; | Mary-z | Malawi | 42 | 07-02-08 03:36 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |