|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους..μετα απο 3 χρονια αποφασισα να ξαναθεσω σε λειτουργια ενα 200λ ενυδρειο που ειχα παροπλισμενο στην αποθηκη..το ενυδρειο θα στηθει σε δωματιο που κοιμαμε και θελω να μου προτεινετε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβο φιλτρο..δεν με ενδιαφερει αν ειναι εξωτερικο η εσωτερικο αλλα με ενδιαφερει πολυ να ειναι οσο πιο αθορυβο γινεται...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Με 200 λίτρα θα χρειαστείς τουλάχιστον ένα εξωτερικό φίλτρο ή ένα συνδυασμό ενός εσωτερικού+ένα εξωτερικό. Τα eheim εγώ πιστεύω είναι τα πιο αθόρυβα και ίσως τα πιο αξιόπιστα ![]() Πιό μοντέλο θα επιλέξεις εξαρτάται και απο τι ενυδρείο σκέφτεσαι να κάνεις,τι και πόσα ψάρια θα βάλεις.Να έχεις μια ροή 4-5 φορές τον όγκο του ενυδρείου είναι γενικά απαραίτητο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στο forum μας,
πριν από λίγο καιρό, δυο μήνες περίπου, έπρεπε να πάρω και εγώ απόφαση ανάλογη με τη δική σου, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε δυο μοντέλα, το TETRA EX700 και JBL E700. Τελικά πηρά το JBL E900, μπορώ να σου πω ότι είναι σχεδόν αθόρυβο, για να το ακούσω να δουλεύει πρέπει να σκύψω και να βάλω το κεφάλι μου μέσα στο ντουλάπι που το έχω. Όσο για το TETRA πρέπει να είναι ακόμη πιο αθόρυβο, δεν το έχω ακούσει να δουλεύει, αλλά από όσα διάβασα πρέπει να είναι το πιο αθόρυβο που υπάρχει. Εγώ τελικά πηρά το JBL επειδή μου άρεσε περισσότερο αισθητικά και το θεώρησα πιο πρακτικό στη λειτουργία του και τον καθαρισμό του. Ελπίζω να σου φάνηκα χρήσιμος. |
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες έχω ένα Tetratec EX 700 και είναι αθόρυβο, πραγματικά μπορείς να κοιμηθείς και δίπλα του
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια αρα καταληξαμε στο TETRA EX700..με μονο αυτο το φιλτρο ειμαι καλυμενος παιδες η χρειαζεται και κατι αλλο?
|
|
|||
|
|||
![]()
...εεεε....παρε και ενα eheim να εχεις "πισινη"
![]() (υ.γ. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μμμμ με τρομαζεις φιλε μου..!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για φιλτρο | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-04-09 15:08 |
Ερωτηση για φιλτρο | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-01-09 19:41 |
ερωτηση για φιλτρο.... | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-11-07 08:52 |
ερωτηση για φιλτρο | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-10-07 21:48 |
Ερωτηση για φιλτρο! | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 08-07-06 10:13 |