|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σκεφτομαι σε 3-4 μηνες να παρω ενα 2ο φακο για τη μηχανη..σκεφτομαι η για 55-200 η για 70-300.ποιον μου προτεινετε??
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δωσε ζουμμμμμμμμμ στο λαο !!!! εγω θα παω για 55-200 το βρηκα 210 ευρο σε καταστημa στο Αιγαλεω , για την νικον d3000
|
|
||||
|
||||
![]()
τι θεα να φωτογραφιζεις δεν μας λες ομως
|
|
|||
|
|||
![]()
απο εδω και απο εκει .... ολο και κατι θα βρω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
διαφορααααα!!θα τον χρησιμοποιω και σαν μακρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αφου θες να τον χρησιμοποιεις και σαν μακρο σου προτεινω να παρεις τον 70-300 που ειναι για πιο κοντινα
![]() και εγω τωρα θελω να παρω εναν τετοιο αλλα οι τιμες στα μαγαζια ειναι απαγορευτικες.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως έχε υπόψη σου ότι απο ebay μπορείς να βρεις 55-200 (με VR), πολύ φθηνότερα απο 210¤
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι θέλει λίγο περισσότερο ψάξιμο σχετικά με το τί αγοράζεις και απο ποιόν αλλά προσωπικά αγοράζω χρόνια απο το ebay (έχω κάνει συνολικά γύρω στις 300 αγορές) δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ μου πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.αφου φιλε μου εχεις κανει τοσες αγορες και το γνωριζεις ποιοι ειναι καλοι πωλητες και ποιοι οχι θα μπορουσες να μας προτινεις ή να μας δωσεις κανενα λινκ για 70-300 ζουμ στη μηχανη nikon d3000??
θα μου εκανες μεγαλη χαρη μιας και δεν ασχολουμαι καθολου με το ebay.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Ποιο corydoras έχω; | pavloukos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 31-01-03 02:28 |