|
![]() |
#1 |
Απορια για νερο βρυσης
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα,
μην εχοντας ασχοληθει πολυ καιρο με τα ενυδρεια αλλα εχοντας μιλησει με αρκετα ατομα που ασχολουνται,θα ηθελα να θεσω την εξης απορια: Εχει καποιος να προτεινει καποια ψαρια που ειναι χαρουμενα στο νερο βρυσης; Λεγοντας νερο βρυσης εννοω με τις τιμες που εχει χωρις προσθηκη χημικων για ρυθμιση σκληροτητας,ph,κλπ. Ευχαριστω πολυ |
|
Εμφανίσεις: 3916
|
|
||||
|
||||
![]()
γκαπυ,πλατυ,μουλτις,χρυσοψαρα..αυτα μου ρχονται τωρα..
|
|||
|
|||
![]()
μουλτις εννοεις μολυ η ειναι καποια αλλα;
sorry για την κουλη ερωτηση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κογχυλοκιχλιδες!γενικως ενα πολυ ωραιο φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων με γκαπις και αν φτανουν τα λιτρα σου και πλατις ειναι μουρλια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κυχλιδα με γκαπι ???????
εγω λεω οχι ειναι κυχλιδα και αν καταλαβει οτι τα γκαπι δεν την πειραζουν μπορει να ειναι μικροσκοπικι αλλα μπορει να τσιμπαει φτερα
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 120L
(100χ30χ40) Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες ![]() ------------------------- εννοεις αυτο; Lamprologus' multifasciatus Μονο αυτο καταφερα να βρω στο google αλλα το προφιλ του λεει oτι ειναι ημιεπιθετικο και θελει 8.6ph. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρια-Νικος : 22-03-10 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν ειπα οτι μπανουν μαζι
![]() ![]() ![]() εγω απλα ειπα τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο για σκληρο νερο! διαβασε καλυτερα.. "γενικως ενα πολυ ωραιο φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων με γκαπις και αν φτανουν τα λιτρα σου και πλατις ειναι μουρλια" ναι αυτα ειναι τα μουλτις! κοιτα στα λιτρα σου και με τις γνωσεις που εχεις ως τωρα γκαπις και παλι γκαπις με ξυλαρακια μεσα,πετρουλες και φυτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μολλυ cpd ξυφοφοροι εντλερ
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νερο βρυσης? | gkampanis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 31-07-09 16:04 |
Απορια για νερο | Nikos! | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 11-09-08 17:04 |
Φιλτρο βρυσης | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-09-07 22:10 |
Αισχος! Νερο βρυσης.... | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 15-09-07 20:44 |
Ποσοτητα Ca στο νερο βρυσης | annivas2000 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 02-03-05 10:50 |