|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!Νέο μέλος-αρχάριος και ψαρωμένος, παρουσιάζει και παρουσιάζεται!Ειμαι ο Μιχάλης απο Αθήνα νέος στο χομπυ αλλα με διψα για γνωση...αυτο ειναι το ενυδρειακι μου που περιμενει τα σχολια και τις παρατηρησεις σας!!
Πληροφορίες Διαστάσεις:80χ30χ35 (καρφουρ) Όγκος:100λ περιπου Κατηγορία: φυτεμενο Φυτά:κερατοφυλλο, java fern,anubia nana, και καμποσα αλλα που δεν ξερω πως λεγονται! Ψάρια / ¶λλα είδη:2 πλατυ και 6 γκαπυ Διακοσμητικά υλικά: χαλικακι 1-2mm μπεζ αναμεικτο με χαλικι παραλιας 5-7mm, μια πετρα και 2 διακοσμητικα (που θα φυγουν οπου να'ναι) Φόντο: ναι Φωτισμός: 1χ18w sylvania daylight Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα: εσωτερικο φιλτρο(biobox 2) μπλε σφουγγαρι και λιγο siporax Θερμοστάτης: 1x100watt Λίπανση: οχι ακομα Παροχή CO2: diy Παράμετροι: pH: περιπου 7.5 Γενική σκληρότητα (GH):>7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15-20 Αλλαγές νερού: 30-40% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία: 26,5 ¶λλες πληροφορίες:ο ελεγχος της αμμωνιας γινεται με υγρο τεστ,τα υπολοιπα με στικ μεχρι να παρω βαλιτσακι! Το ενυδρειο τρεχει 2 μηνες περιπου και φυτευτηκε πριν απο 2 εβδομαδες!
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη στο χομπυ φιλε..ωραιο το ενυδρειακι αλλα πιστευω θελει μερικα φυτακια ακομη για να δειξει .απο οτι βλεπω εχει ζωοτοκα μεσα ...ειναι μια καλη αρχη..θα συνιστουσα διαβασμα στα υπομνηματα και μια παρατηρηση ...η αεραντλια δεν νομιζω οτι χρειαζεται ..διωχνει το co2 για τα φυτα ..καλη συνεχεια απο μενα
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει εισαι σε πολυ καλο δρομο
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο!!!Φαντασου αν αυτο ειναι το πρωτο σου ενυδρειο πως θα ειναι τα επομενα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!!
![]() βαλε και καμια ριζα..θα αποκτησει αλλη νοτα.. ![]() μου αρεσει πολυ η οψη του χαλικιου σου!
|
||||
|
||||
![]() ![]() και μπράβο για το προσεχτικό ξεκίνημα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο απο 100λ καρφουρ | kingrim | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 33 | 29-03-10 20:38 |
καρφουρ 96 λτ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 09-03-09 04:05 |
100 λιτρα καρφουρ φυτεμένο | kalagio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 41 | 25-06-08 14:13 |
diy καπακι για καρφουρ volume 2. | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-04-08 16:41 |
Ενυδρείο καρφουρ και Φωτισμός | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 09-05-07 15:05 |