|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εχει κανεις καμια ιδεα? θελω να εχω 3 20λιτρα. υπαρχει τροπος να βαλω ενα φιλτρο για ολα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις να τα συνδεσεις μεταξυ τους η να εχεις ενα φιλτρο εξοτερικο για ολα και να ειναι ανεξαρτητα?
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα ελεγα οτι ειναι και σωστο αυτο που θες να κανεις ....
Πες οτι τα ψαρια που εχεις στο 1 20λιτρο αρρωστησουν τοτε εχωντας ενα φιλτρο για 3 ενυδρεια η ασθενεια θα μεταδοθει και στα υπολοιπα ενυδρεια σου και η κατασταση θα γινει ανεξελεγκτη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το εχω σαν εικονα στο μυαλο μου. το εξωτερικο ακουγεται πιο οκ.
αλλα γιαυτο ρωτησα επιδι θελω να αποφυγω να εχω 2542345 διαφορετικα φιλτρακια που απασχολουν 45345 μπριζες. αν υπαρχει και σαυτο καμια ιδεα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δε συστηνετε, γιατι θελουμε ενα ενυδρειο να ειναι αυτονομο, για να μην κολλαει αρρωστιες απο τα αλλα, η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι ενα ενυδρειο με χωρισματα ωστε να δημιουργηθουν 3 κολλητα 20λιτρα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
με λιγα λογια παραπανω πολυμπριζα για εξτρα φιλτρακια.. thanx guys
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπες T8-καμια ιδεα? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 03-03-10 11:28 |
εχετε καμια ιδεα για φωτισμο? | Singha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-10-09 21:08 |
DIY ενυδρειο.Μηπως εχω κανει βλακεια? | Giannis-Patra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 23-11-07 16:22 |
καμια ιδεα κανεις?για το eheim 2213 | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 21-10-07 09:12 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |